Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Και επίσημα στην Τσίβας ο Πουλίδο! Στην Βιντεότον ο Σέποβιτς,παρελθόν και ο Τζανακάκης!

Και επίσημα στην Τσίβας ο Πουλίδο
Παίκτης της Τσίβας Γκουαδαλαχάρα είναι και επίσημα ο Άλαν Πουλίδο, με την ομάδα του Μεξικό να ανακοινώνει την απόκτηση του Μεξικανού επιθετικού.
Ο Πουλίδο ξαναγυρίσει στα πάτρια εδάφη μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην Ευρώπη με τις φανέλες του Λεβαδειακού και του Ολυμπιακού. Η Τσίβας θα καταβάλει ένα πόσο γύρω στα 16 εκατομμύρια ευρώ για τον Πουλίδο με ένα πόσο να πηγαίνει στην πρώην του ομάδα την Τίγκρες και περίπου στα 6 εκατομμύρια ευρώ να πηγαίνουν στον Ολυμπιακό. Ανακοίνωση για την παραχώρηση του Μεξικανού έβγαλε τόσο η Τσίβας,όσο και ο Ολυμπιακός.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Άλαν Πουλίδο, στην Μεξικανική Τσίβας Γκουανταλαχάρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση…

Στην Βιντεότον ο Σέποβιτς.

Στη Βιντεότον ο Σέποβιτς

Παίχτης της Ουγγρικής Βιντεότον είναι ο Σέρβος επιθετικός Μάρκο Σέποβιτς. Ο Σέρβος διεθνής ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 στον Ολυμπιακό και με εξαίρεση την πρώτη χρόνια που βρίσκονταν στο ρόστερ των ερυθρολεύκων όπου είχε 17 συμμετοχές και 7 γκολ,τις επόμενες δύο σεζόν είχε δοθεί δανεικός σε Μαγιόρκα,Τέρεν Γκρόζνι και Μουσκρόν καθώς δεν κατάφερε να πείσει τις προπονητές του Ολυμπιακού για την αξία του. Δεν έγινε ακόμα γνωστό το ποσό της πώλησης του.

Στον Άρη ο Τζανακάκης.



"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη.
Ο 24χρονος διεθνής μεσοαμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με την ομάδα μας.
Ο Μανώλης Τζανακάκης γεννήθηκε στις 30/04/1992 στο Τζερμιάδο του Οροπεδίου Λασιθίου Κρήτης.
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά επαγγελματικά βήματα τα έκανε στον Εργοτέλη, όπου αγωνίστηκε αρχικά δύο χρόνια (2011-2013).
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Κρήτης στο πρωτάθλημα της Superleague άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2013.
Στη συνέχεια επέστρεψε στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε –επίσης με τη μορφή δανεισμού- στην κυπριακή Ανόρθωση (19 συμμετοχές και ένα γκολ). Ο Μανώλης Τζανακάκης είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-19 και U-21".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου