Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κασάμι,δανεικοί οι Καραμάνος,Σάλιακας! Τέλος ο Ολαϊτάν!

Οι δανεισμοί και οι αποδεσμεύσεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό. Μετά τους Λαϊφη,Γιαννιώτα,Μπεν,Γιανκόβιτς Κολοβό,Λάτσι,αλλά και την αποδέσμευση του Μπέρτο. Σειρά είχαν οι Κασάμι,Καραμάνος και Σάλιακας που παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό σε ομάδες του εξωτερικού,αλλά επιπλέον παρελθόν αποτέλεσε και ο Ολαϊτάν που θα συνεχίσει την καριέρα στον Πανιώνιο,καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός δεν φαίνεται να επανήλθε αγωνιστικά μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην καρδιά του.

Δανεικός ο Κασάμι στην Νότιγχαμ Φόρεστ.
Δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κασάμι

Στην Νότιγχαμ Φόρεστ θα αγωνίζεται ο Παϊτίμ Κασάμι. Την απόκτησή του 24άχρονου αρχικά ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ-Χασαουί, με μήνυμά του στο Twitter και λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας. Ο Ελβετός μέσος παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός για ένα χρόνο.
Το μεσημέρι της Τετάρτης ο ισχυρός άνδρας της βρετανικής ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή μέσου, ο οποίος επιστρέφει στην Αγγλία όπου είχε αγωνιστεί από το 2011 έως το 2014 με τη φανέλα της Φούλαμ.

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Παϊτίμ Κασάμι θα αγωνίζεται στην ομάδα μας ως δανεικός για ένα χρόνο». Ο Κασάμι πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δανεικός στην Φεϊρένσε ο Τάσος Καραμάνος.


Στη Φεϊρένσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Καραμάνος. Ο Έλληνας επιθετικός παραχωρήθηκε στη νεοφώτιστη πορτογαλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού απ' τον Ολυμπιακό.
Ο 25χρονος άσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό. Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου σε 36 αναμετρήσεις, μετρώντας 6 γκολ και 2 ασίστ.

"Για εμένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι μακριά από τη χώρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την ευκαιρία κι έρχομαι με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες στην ομάδα και την ομορφιά της πόλης", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του.

Δανεικός στην Καρμιώτισσα ο Σάλιακας.


Στην Καρμιώτισσα δανεικός ο Σάλιακας

Ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών θα είναι για τη νέα αγωνιστική χρονιά ο 19χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, Μανώλης Σάλιακας.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανήκει στον Θρύλο την τελευταία τριετία και πέρυσι είχε τρεις συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος ενώ είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Κ21.
Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ του Σωματείου ανακοινώνει την συνεργασία με μορφή δανεισμού απο το Ολυμπιακό Πειραιως του ποδοσφαιριστή Μανώλη Σάλιακα».

Στον Πανιώνιο ο Ολαϊτάν.
ΟΛΑΙΤΑΝ

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα ο Μάικλ Ολαϊτάν.  Ο Νιγηριανός λίγο μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ, η οποία ανακοίνωσε την απογραφή συμβολαίου για 1+1 χρόνο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάικλ Ολαϊτάν με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του (1+1), στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ παρουσία του προέδρου κ. Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκου Ζαμάνη» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης.


#‎Κόκκινο_DNA‬



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου