Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακός-Άρης 3-1 (φιλικό)


Επιτέλους νίκη και γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μετά από 5 συνεχή παιχνίδια (φιλικά και επίσημα) κατάφερε και επικράτησε του Άρη με 3-1 σε πρωινό φιλικό στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο ανεπίσημο ντεμπούτο του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο. Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια,πέτυχε τρία γκολ και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα. Και μπορεί ο Άρης να είναι ομάδα β' εθνικής,αλλά το γεγονός ότι οι παίχτες έδειξαν διάθεση είναι κάτι θετικό ενόψει της συνέχειας.
Με σύστημα 4-2-3-1 κατέβασε την ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός με τους Καπίνο κάτω από τα δοκάρια,τους  Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο ήταν οι Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο,στα πλάγια οι Σεμπά,Πάρντο,δεκάρι ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγιε.
Ο Ολυμπιακός είχε τις πρώτες του καλές στιγμές στο φιλικό με τους Ιντέγε στο 28' (οι παίκτες του Άρη απέκρουσαν πάνω στη γραμμή το πλασέ του Νιγηριανού) και Φορτούνη στο 31' (ελάχιστα άουτ η εκτέλεση φάουλ του), με τα γκολ ωστόσο για τους πρωταθλητές Ελλάδας να έρχονται... μαζεμένα προς το φινάλε του πρώτου μέρους.
Ο Ολυμπιακός είχε ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα όπου έτυχε και τα τρία του γκολ. Την αρχή έκανε ο Πάρντο στο 39' με πλασέ ύστερα από πολύ ωραία μπαλιά του Ντα Κόστα, το 2-0 έκανε ο Φορτούνης ύστερα από εκτέλεση πέναλτι και 3-0 πάλι ο Φορτούνης στο 44' με πλάσε από την περιοχή. Σκορ ημιχρόνου 3-0.
Οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του Ολυμπιακού. Ο Άρης ήταν καλύτερος έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Ίλιτς στο 78',όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Τώρα πλέον όλοι στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αρούκα για πλέι οφ του γούροπα λιγκ και φυσικά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αν και εφόσον το επιτρέψει ο ''μεγαλειότατος'' κύριος Κοντονής.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας (46' Βούρος), Ντε λα Μπέγια (46' Τσιμίκας), Μποτία (46' Ρέτσος), Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς (46' Ζντιέλαρ), Καμπιάσο (46' Ανδρούτσος), Σεμπά (46' Ντουρμάζ), Πάρντο (46' Μανθάτης), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Ιντέγε (46' Πουλίδο).

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Νέτο (45΄Μιλούνοβιτς), Αντρέου Γκουεράο, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (45΄Ίλιτς)

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου