Την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Χανίων. Μετά από τριάντα χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στα δρώμενα της Ένωσης, ηττήθηκε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από την παράταξη που επικράτησε, ο εκλεκτός των Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, γιατρός Γιώργος Βούρβαχης.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, υπήρξαν καταγγελίες, για κωμικοτραγικά γεγονότα, τα οποία κορυφώθηκαν τις δύο τελευταίες μέρες, με την «κάθοδο» στην Κρήτη, ενοικιαζόμενων μπράβων. Όλα αυτά φαντάζουν πταίσματα μπροστά στην σημερινή αποκάλυψη του Χανιώτικου ενημερωτικού site, zarpanews.gr, το οποίο παρουσιάζει ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει την φημολογία για την επ’ αμοιβή εξαγορά ψήφων. Από την φωτογραφία που δημοσιεύει το zarpanews.gr, φαίνεται ότι οι μετέχοντες στις «αγοροπωλησίες ψήφων», λειτούργησαν ερασιτεχνικά, αφού άφησαν ίχνη, τα οποία εκθέτουν τόσο τους ίδιους, όσο και τους «χρηματοδότες» τους.

Οι δεσμίδες που «έδεναν» τα χρήματα, προέρχονταν από Ρώσικες τράπεζες, γεγονός που επιβεβαιώνει όσους διέδιδαν ότι βασικός χρηματοδότης της υποψηφιότητας Βούρβαχη, ήταν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Η σημερινή αποκάλυψη έρχεται σε μια κρίσιμη συγκυρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακυρώνοντας τις νεοκομουνιστικές κορώνες του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, που έχει προσδεθεί στα άρματα των δήθεν εξυγιαντών του αθλήματος, οι οποίοι εξαγοράζουν ψήφους με «μαύρα χρήματα». Εκτός κι’ αν ο κ. Κοντονής, διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι αποδέκτες των Ρώσικων χρημάτων, «έκοψαν» αποδείξεις!

Αντί λοιπόν να δώσει τέλος στις πρακτικές των ενοικιαζόμενων μπράβων και στους διακινητές «μαύρου χρήματος», ασχολείται με τα επουσιώδη, ξεφτιλίζοντας πρωτίστως τον εαυτό του και δευτερευόντως την χώρα.


Πηγή: gavros,gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬