Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ντου των οργανωμένων στου Ρέντη. ''Ανοχή τέλος'',''ματώστε την φανέλα ή θα σας κόψουμε την μπάλα''!


Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη. Διέκοψαν την προπόνηση που ήταν σε εξέλιξη και μίλησαν στους παίκτες. Τους έθεσαν προ των ευθυνών του, υπογραμμίζοντας πώς η ανοχή όλων τέλειωσε και πώς το μόνο που πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα είναι να συγκεντρωθούν και να παίξουν μπάλα. Εάν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, να φύγουν.
Με τους οπαδούς του Θρύλου να επισημαίνουν στον Βίκτορ και τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, μεταξύ άλλων, ότι "Η ανοχή μας τελείωσε. Έχετε τα πάντα, δεν σας λείπει τίποτα και μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί μια ομάδα με τέτοιο μπάτζετ να μην μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες όπως η ΑΕΚ και η Μπερ Σεβά".
Και συνέχισαν, λέγοντας σε ακόμα πιο έντονο ύφος πως "Σε λίγες ημέρες παίζουμε τη συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα. Δε σας λείπει τίποτα στον Ολυμπιακό. Αξία πήρατε και αντί να ματώνετε τη φανέλα εσείς είστε αδιάφοροι. Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς. Φροντίστε να μη δούμε κανένα σας, γιατί τότε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς να φύγετε".
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα στην ομάδα, έχουν ήδη φύγει περισσότερα από 16.000 διαρκείας με πολλούς να αγοράζουν από το υστέρημά τους και οι παίκτες δεν έχουν δώσει το 100% μέχρι στιγμής. Έχουν υστερήσει αφάνταστα, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από το Champions League. Και τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ή θα βάλουν τα κεφάλια κάτω, θα δουλέψουν και θα γυρίσουν το κλίμα ή αν δεν μπορούν, δεν έχουν θέση αυτοί οι ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό!

Πηγή: redking.gr


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου