Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. Κάποιοι πρέπει να πάνε σπίτια τους όπως είχε πει ο Πρόεδρος

Χάποελ Μπερ Σεβά - Ολυμπιακός 1-0 και πρόωρος αποκλεισμός - ντροπή για τον Θρύλο. Ομάδα συνοθύλευμα κατέβασε και σήμερα ο Βίκτορ, αλλάζοντας 3 φορές διάταξη μέσα στον αγώνα. Οι παίκτες ατομικά έχουν ποιότητα κι αυτό φάνηκε ακόμη και σήμερα όμως υπάρχουν και κάποιοι... τουρίστες που πρέπει να μην γυρίσουν όπως είχε πει και πρόεδρος του Ολυμπιακού ο οποίοε τους είχε προειδοποιήσει αλλά κάποιοι μυαλό δεν έβαλαν... Μια μαύρη λοιπόν σελίδα στην ιστορία του Θρύλου! Αποκλεισμός από την Μπερ Σεβά, με ήττα 1-0 στο Ισραήλ, με το γκολ των γηπεδούχων να το πετυχαίνει κεντρικός αμυντικός. Το χειρότερο είναι πώς για ένα ακόμα ματς κόντρα στην Χαποέλ, οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να κάνουν μια ευκαιρία. Και πλέον πηγαίνουν στο Europa League.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο  7
Φιγκέιρας  2
Μποτία  6
Ντα Κόστα  3
Ντε λα Μπέγια  5
Μιλιβόγιεβιτς  4
Καμπιάσο  7
Μπουχαλάκης  6
Φορτούνης  2
Τσόρι  3
Ιντέγιε  1

Μανιάτης  2
Μαζουακού  1
Πουλίδο 5

Βικτρο Σάντσεθ  0 

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: "Yaakov Turner Toto"
Διαιτητής: Benoit Bastien (FRA)
Βοηθοί: Frédéric Haquette (FRA), Philippe Jeanne (FRA)
Τέταρτος διαιτητής: Jérôme Miguelgorry (FRA)

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπακχάρ): Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Τζέντεκ, Νταβιτζάντα, Χομπάν, Μπρουν (66' Ράντι), Όγκου, Μέλικσον, Μπάρντα (61' Λούσιο), Νουακέμε.
Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (λ.τ. 51' Μανιάτης), Μποτία (81' Πουλίδο), Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες (60' Μαζουακού), Ιντέγε.

Γκολ: 79' Τζέντεκ / -
Κάρτες: 67' Λούσιο / 5' Μπουχαλάκης, 49' Φιγκέιρας, 78' Μποτία, 85' Μιλιβόγεβιτς


 #‎Κόκκινο_DNA‬



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου