Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Στην Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ο Βέργος! Δανεικοί ο Ασιγκμπά,ο Γούτας και ο Πλέγας!

Οι μεταγραφικές βόμβες αρχίζουν να ενεργοποιούνται έστω και αργά στο μεγάλο λιμάνι,αλλά πλην των μεταγραφών κάποιοι παίχτες αποχωρούν από τον Θρύλο είτε με την μορφή δανεισμού,είτε με πώληση σε άλλη ομάδα. Τέσσερις επιπλέον παίχτες δόθηκαν δανεικοί από το ρόστερ του Θρύλου,πρόκειται για τους Βέργο,Ασιγκμπά,Γούτα και Πλέγα.

Δανεικός στην Ρεάλ Μαδρίτης Β' ο Βέργος.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης, την Καστίγια, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Division Β, την τρίτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο Βέργος αγωνίστηκε και πέρυσι στην ίδια κατηγορία, με τη φανέλα της Έλτσε, μετρώντας 12 συμμετοχές και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.
Ο διεθνής με τις Κ-17, Κ-18, Κ-19 και Κ-21 της Εθνικής Ελλάδας, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αποτελεί μια από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο συμβόλαιο του δανεισμού, θα υπάρχει υψηλή ρήτρα εξαγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον πείσει τον τεχνικό της ομάδας και Αργεντινό πρώην μέσο της Ρεάλ, Σαντιάγο Σολάρι.

Δανεικός στην Βέροια ο Ασιγκμπά.


Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε σήμερα η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Ποδοσφαιριστής της "Βασίλισσας του Βορρά" είναι ο Mark Asigba.

Ο 26χρονος Γκανέζος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο Mark Asigba, που γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1990 (έχει ύψος 1,77), στην πρωτεύουσα της Γκάνας, Άκκρα, είναι γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Πρώτος σταθμός στην ευρωπαϊκή του καριέρα ήταν η ισπανική Ντεπορτίβο Μαντριντέγιος.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2013-’14 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Φωκικού (το "κοντέρ" του κατέγραψε 18 συμμετοχές και 1 γκολ).

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Άμφισσας άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" με τη σειρά τους το καλοκαίρι του 2014 τον παραχώρησαν με υποσχετική στην Παναχαϊκή.

Ο Mark Asigba την τελευταία διετία (2014-2016) με την φανέλα της ομάδας της Πάτρας μετράει 53 συμμετοχές συνολικά.

Δανεικός στην Κόρτραϊκ ο Γούτας.
gutas.jpg
Τον δανεισμό του Δημήτρη Γούτα στην Βέλγικη Κορτράϊκ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα έχει συμπαίκτη τον Θανάση Παπάζογλου. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα, στη βελγική Κόρτραϊκ». 

Δανεικός στον Πανθρακικό ο Πλέγας.
Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Αθανάσιου Γκαραβέλη, Κωνσταντίνου Πλέγα, με τη μορφή δανεισμού για 1 χρόνο, από την Π.Α.Ε. Ξάνθη Α.Ο. και την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου