Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

"Καμπάνα" σε Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ!


Δικαίωση για την ΚΑΕ Ολυμπιακός που είχε κάνει καταγγελίες για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους δύο πρώτους τελικούς, με τον τελευταίο να επικαλείται την απόφαση που είχε εκδώσει το ΑΣΕΑΔ στις 13 Απριλίου. Οι ενστάσεις των "ερυθρολεύκων" που είχαν σχέση και με τις δηλώσεις του, δικαιώθηκαν μετά και τη σημερινή απόφαση από τον αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Με τον τελευταίο να τιμωρεί τόσο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και τους "πράσινους". Στον μεν Γιαννακόπουλο επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου για 16 μήνες (8 μήνες για το κάθε ματς), ενώ υπάρχει και σχετικό πρόστιμο 20.000 € (από 10.000 ευρώ για κάθε τελικό). Μετά και τη συγχώνευση των ποινών, αυτές πέφτουν από τους 16 στους 14 μήνες!

Αλλά η τιμωρία δεν είναι μονάχα για εκείνον. Υπάρχει "καμπάνα" και για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Κι αυτή είναι μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 € (σ.σ.: από 15.000 €) για κάθε ματς. Μια απόφαση που αποτελεί δικαίωση για τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός που "κυνήγησε" αυτή την ιστορία.

Πηγή: redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου