Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ο Κούγιας τα έχωσε σε ΣΚΑΙ και ο Βρέντζος ονομάτισε τον χρηματοδότη του SDNA

«Αυτό που κάνει ο ΣΚΑΪ και η Δίκη είναι εκβιασμός»
Τους Γιάννη Αλαφούζο και Κυριάκο Θωμαΐδη ξεμπρόστιασε ο Αλέξης Κούγιας στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Ο γνωστός ποινικολόγος έβγαλε στη σέντρα τον Παναθηναϊκό και τον τηλεοπτικό σταθμό του φαλήρου, «τον οποίο χρησιμοποιεί ο Γιάννης Αλαφούζος ως μέσο για να πετάξει λάσπη στους αντιπάλους του».
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στην εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, Αθηνά Μπαλωμένου, είπε: «Αυτό που κάνει ο ΣΚΑΪ και η δίκη στον ΣΚΑΪ είναι εκβιασμός! Εκβιάζετε τους αντιπάλους σας, αλλά για τον Αλαφούζο και τα προβλήματά του δεν άκουσε ο κύριος Θωμαϊδης».
Με αυτόν τον τρόπο ο Αλέξης Κούγιας ξεμπρόστιασε τον πρόεδρο του ΠΑΟ και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «χρησιμοποιεί τον τηλεοπτικό σταθμό για να εκβιάζει τους αντιπάλους του».

Και η αποκάλυψη του Γιάννη Βρέντζου για το ''αντικειμενικό'' sdna.
«Βόμβα» Βρέντζου για το SDNA
Σεισμικές δονήσεις προκαλούν οι αποκαλύψεις στο ΔΣ της Superleague για τα media της προπαγάνδας και τον ρόλο τους. Εκτός από όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας για τον «βρώμικο ρόλο» του ΣΚΑΪ, αίσθηση προκαλεί και η καταγγελία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος τελεί υπό παραίτηση.
Συγκεκριμένα τόνισε: «Από ότι ξέρω το sdna χρηματοδοτήθηκε από τον κύριο Σαββίδη».
Να λοιπόν ποιοι είναι οι… αντικειμενικοί. Ένα οπαδικό σάιτ είναι για να κάνει συγκεκριμένο …παιχνίδι συμφερόντων.

Πηγή: gavros.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου