Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Τα «σκάνδαλα» Κοντονή, τα deals κάτω από το τραπέζι και η κοινωνία της Ζακύνθου...


Επιστήμονας στις πανουργίες, «καθηγητής» στις ραδιουργίες και δολοπλοκίες, μαέστρος στη διεκπεραίωση ρουσφετιών δια της τεθλασμένης, «γάτος» στο να πείθει ότι είναι ο κατάλληλος για το υπ. Αθλητισμού, «Χουντίνι» στο να κρύβει κάτω από το χαλί τις ατασθαλίες του, ο Ζακυνθινός πολιτικός δεν έχει σταματήσει από την ημέρα που έγινε υπουργός να παρεμβαίνει και να δημιουργεί προβλήματα θέτοντας προσκόμματα στη διαδικασία έργων για τον τόπο του. Πρόσφατα βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των πολιτών και πολιτικών παραγόντων της κοινωνίας της Ζακύνθου. Εχοντας βεβαίως προηγουμένως παραπλανήσει με τον πλέον αναίσχυντο τρόπο τους ψηφοφόρους του που προφανώς αγνοούν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον «βίο και πολιτεία» του φαινομενικά μειλίχιου πολιτευτή.
Το Newsbomb.gr έχει προ μηνός αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από το προσωπείο του φαινομενικά ήρεμου υφυπουργού Αθλητισμού και έχει φωτίσει τα σκιερά και θολά πλάνα από το έργο της προσωπικής, επαγγελματικής και πολιτικής του ζωής.
Η κοινωνία της ιδιαίτερης πατρίδας του σιγοψιθυρίζει με το σούσουρο να μην μπορεί να ....γίνει κραυγή για έναν και μοναδικό λόγο: Πρόκειται για έναν εξαιρετικά βίαιο, χειριστικό και εκδικητικό άνθρωπο, όπως προκύπτει από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες που έχει στη διάθεσή του το Newsbomb.gr που ξεφυλλίζει μια μια τις σελίδες από τον φάκελο που έχει στα συρτάρια του. Πίσω από τον φαινομενικά ήρεμο βουλευτή και τέως υφυπουργό, κρύβεται ένας άλλος χαρακτήρας που κρατά επιμελώς κρυμμένο από τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινή γνώμη που τον γνώρισε πριν λίγους μήνες, όταν ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού στην κυβέρνηση.
Οι αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τα ξεσπάσματα βίας στην ίδια τη μητέρα του, τις συντρόφους του και τη σύζυγό του σε έναν γάμο με διάρκεια ζωής μια μόλις νύχτα, άνοιξαν τα μάτια σε αρκετούς αναγνώστες μας όχι όμως και στους συντοπίτες του που φοβούνται να αποκαλύψουν πτυχές από τη σκοτεινή του πλευρά, μιας και καθώς ανήκουν σε μια κλειστή κοινωνία που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους τρέμουν τα ξεσπάσματά του και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί.
Πεισματάρης, σκοτεινός, δολοπλόκος, δεν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνον σαν πολιτικός αλλά και σαν δικηγόρος. Στην καριέρα του, ως μαχόμενου δικηγόρου, πολλοί κάνουν λόγο για συστηματική υπεράσπιση προσώπων που τους βάρυναν κατηγορίες για τοκογλυφία, κάτι που φυσικά απάδει με την ηθική της αριστεράς.
Τέλος, στην καταστροφική του θητεία στο υφυπουργείο Αθλητισμού, που δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν να συνεχιστεί, όλοι γνωρίζουν το βίο και την πολιτεία του, καθώς και τα τραγικά αποτελέσματα που είχαν οι παρεμβάσεις του κυρίως στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις, η Ζάκυνθος έχει πληρώσει ακριβά την ξεροκεφαλιά του Κοντονή. Η μία αφορά στο «Χώρο Υγειονομικής Ταφής απορριμμάτων», όπου τα πρόστιμα -με δική του ευθύνη - συνεχίζουν να πέφτουν βροχή και η άλλη στο θέμα «ανάπλαση της Πλατείας Σολωμού», όπου ο Ζακυνθινός πολιτικός απείλησε μέχρι και ότι θα απεντάξει το έργο από το ΕΣΠΑ, ενώ στη συνέχεια με μια μεγαλοπρεπή υπαναχώρηση υποσχέθηκε ότι θα εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, χωρίς φυσικά να καταφέρει τίποτα από τα δύο.
Πολλοί μιλούν για ύποπτη διαδρομή του βουλευτή που δεν σταματά πουθενά με αποτέλεσμα η δραστηριότητά του να ενοχλεί πολλούς ενώ αρκετές φορές έγινε η αιτία να σταματήσουν έργα που θα αναβάθμιζαν την ποιότητα της ζωής του τόπου. Ο λόγος; Το ίδιο συμφέρον του πολιτευτή και οι εκλεκτικές συγγένειες που έχει καλλιεργήσει με τους πολιτικούς τους φίλους με τους οποίους δεν διστάζει να «ντιλάρει» ανταλλάσσοντας επιρροή και εκλογική πελατεία.
Η πλατεία Σολωμού
 sol 4
Το αποτέλεσμα είναι σήμερα η πλατεία του Διονύσιου Σολωμού όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, να είναι περιφραγμένη με τσίγκους και ξύλα, εικόνες ντροπής για ένα νησί που υποδέχεται τόσο τουρισμό. Η πρόσβαση απαγορεύεται αφού η πλατεία του εθνικού μας ποιητή είναι ακόμη εργοτάξιο και θα είναι για πολύ από ό,τι φαίνεται. Έγινε μάλιστα και θέμα αρνητικής δημοσιότητας στα ξένα μέσα ενημέρωσης στα οποία μεταφέρθηκαν οι εικόνες της ντροπής, από επισκέπτες στο νησί.
sol 1
sol 2
Το σχέδιο και οι μελέτες για τα έργα στην πλατεία είχαν γίνει από τον προηγούμενο δήμαρχο Ζακύνθου με τον οποίο όμως ο βουλευτής δεν διατηρούσε καθόλου καλές σχέσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr. Μάλιστα υπήρξαν δικαστικές διαμάχες σε εκκρεμότητα ανάμεσά τους εκείνη την περίοδο.
sol 3
Ο πρώην δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης , είχε κατηγορηθεί από τον Σταύρο Κοντονή ότι παραχωρούσε παράνομες άδειες σε αλλοδαπούς. Η υπόθεση βέβαια κατέληξε στο αρχείο διότι δεν αποδείχθηκε η κατηγορία αλλά ήταν πασιφανές ότι ο βουλευτής δεν επρόκειτο να έχει καμία συνεργασία με τον δήμαρχο πόσο μάλλον να τον βοηθήσει στην πραγματοποίηση των έργων που είχε ξεκινήσει ο πρώην ισχυρός πολιτικός άρχοντας.
Οι τοπικοί παράγοντες του νησιού μάλιστα, θεωρούν επίσης κύριο υπεύθυνο τον Σταύρο Κοντονή για το γεγονός ότι το νησί δεν διαθέτει χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων διότι και πάλι πήγε κόντρα στην απόφαση του τότε δημοτικού συμβουλίου για λύση του θέματος. Πιο συγκεκριμένα, είχε καταθέσει – ως μη όφειλε - ένσταση ότι ο τόπος που είχε επιλέξει το δημοτικό συμβούλιο για δημιουργία ΧΥΤΑ ήταν σεισμογενής. Το αποτέλεσμα ήταν και πάλι το έργο να πάει πίσω για να πέσει αργότερα στα χέρια του νέου δημάρχου που ήταν της αρεσκείας του και τύγχανε της στήριξής του ώστε η εκτέλεση του έργου να γίνει από τον νέο δήμαρχο ο οποίος ήταν αρεστός και στον κύριο Κοντονή.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, άλλη μια πράξη Κοντονή θα έρθει να προστεθεί στις δραστηριότητες που τον εντάσσουν στους πολιτικούς που υπερβαίνουν του λειτουργήματός τους και εκμεταλλευόμενοι τη θέση του υπουργού δεν σταματούν πουθενά φτάνει να εκπληρώσουν τις επιθυμίες των εκλεκτών τους.
Τέλος Ιουνίου του 2015 η αποκεντρωμένη διοίκηση Δ Πελοποννήσου δημοσιεύει στην ιστοσελίδα Διαύγεια καταστατικό που αναφέρει τα ονόματα των μελών του λιμενικού ταμείου που διορίστηκαν από το όργανο . Ξαφνικά λίγες μέρες μετά, αρχές Ιουλίου η αποκεντρωμένη διοίκηση δημοσιεύει εκ νέου στην ιστοσελίδα Διαύγεια άλλο καταστατικό που αυτή τη φορά στο όνομα του προέδρου του λιμενικού ταμείου, δεν ήταν αυτός που είχε ανακοινωθεί αλλά ο ξάδελφος του πρώην υφυπουργού Σταύρου Κοντονή, Άκης Ζήβας.
Για άλλη μια φορά στην Ζάκυνθο συζητείται έντονα το θέμα της παρέμβασης από τον πρώην υπουργό ενώ ο Δ. Πέτας ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον ξάδελφο του Σταύρου Κοντονή αντιδρά με άρθρο του στον τοπικό Τύπο φωτογραφίζοντας τον πρώην υπουργό, ονομάζοντάς τον αρχιερέα της διαπλοκής.
Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 15 Ιουλίου είχε τίτλο :
Δ.Πέττας: «Ευχαριστώ τον Αρχιερέα της τοπικής διαπλοκής και τον αυλόγυρο του, για την προσπάθεια τους να με αντικαταστήσουν, από τη Προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου, με τον εκλεκτό τους. Με τιμά!!»
Διαβάστε εδώ όλο το δημοσίευμα από το zantepress24
Η έρευνα του newsbomb.gr για τον Ζακυνθινό πολιτικό συνεχίζεται και σας παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ και τις επαφές μας με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
«Δεν σταματά πουθενά. Έχει εκμεταλλευτεί όσο δεν φαντάζεστε τη θέση του ως υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζοντας και διατάζοντας σε πολλά θέματα, που αφορούν στη δημόσια διοίκηση, την ανάπτυξη αλλά και τη λειτουργία του κράτους όσον αφορά σε πολλά θέματα κοινωνικού περιεχομένου στην Ζάκυνθο όπου πολιτεύεται.»
Αυτά είναι τα λόγια επιφανών πολιτών της Ζακύνθου για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή που με την δραστηριότητά του έχει ξεσηκώσει την κοινή γνώμη στο νησί αλλά κι έχει δημιουργήσει - σύμφωνα με μαρτυρίες - προβλήματα στη δραστηριότητα των τοπικών αρχών.
Το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς μιλούν με δυσαρέσκεια και με θυμό για τον Σταύρο Κοντονή αλλά δεν τολμούν να εμφανίσουν το όνομά τους οφείλεται στο ότι , όπως μας λένε οι ίδιοι, ο βουλευτής αυτός είναι δικομανής . Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με αυτούς που χρειάζεται σε θέσεις που του είναι χρήσιμες και αναγακίες για να φτάνει στο στόχο του και η οποιαδήποτε καταγγελία γι αυτόν μπορεί να κοστίσει γι αυτούς μια περιουσία.
«Ως δικηγόρος στο νησί έχει τέτοιες δημόσιες σχέσεις ώστε να μπορεί να τακτοποιεί τις υποθέσεις του και να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό ότι δεν θέλει να ακουστεί προς τα έξω», λέει στο newsbomb.gr άνθρωπος που κάποτε ανήκε στο περιβάλλον του βουλευτή.
Η συμπεριφορά του ανθρώπου αυτού μάλιστα έχει εξοργίσει τους νησιώτες που δεν μπορούν να πιστέψουν πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τέτοιο χαρακτήρα να είναι μέσα στο κυβερνητικό σχήμα και μάλιστα να έχει γίνει και υφυπουργός αθλητισμού. Να βρίσκεται δηλαδή σε θέση που θα πρέπει ως αρχή ,να αντιμετωπίζει ακόμη και την βία στα γήπεδα , αλλά ο ίδιος στην προσωπική του διαδρομή να έχει τέτοιο «ύποπτο φορτίο».
Όμως και οι πληροφορίες για την προσωπική ζωή του πρώην υπουργού δείχνουν την ποιότητα ενός ανθρώπου που πολλοί αναρωτιούνται αν θα έπρεπε να εκπροσωπεί το κράτος.
Ο Σταύρος Κοντονής παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από περίπου 15 χρόνια την πρώην σύζυγό του, όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα . Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, μέσα σε ένα 24ωρο πήρε διαζύγιο μετά από καταγγελία της ίδιας ότι την ξυλοκόπησε. Η πρώην σύζυγός του μάλιστα που σήμερα ζει στο εξωτερικό έχοντας την δική της οικογένεια ήταν γνωστή στην κοινωνία της Ζακύνθου και όλοι γνωρίζουν το περιστατικό. Σήμερα βέβαια ο κύριος Κοντονής δηλώνει άγαμος στο βιογραφικό του αποκρύπτοντας τον γάμο του με τη γυναίκα που ζήτησε διαζύγιο μέσα σε μια νύκτα. Το γεγονός του γάμου και του διαζυγίου, μας το επιβεβαίωσε πρώην συνεργάτης του με τον οποίο εργαζόταν το διάστημα που ο Σταύρος Κοντονής ήταν ένας απλός δικηγόρος.
Η ιστορία όμως του ξυλοδαρμού της πρώην συζύγου του φαίνεται ότι δεν ήταν η μοναδική μαύρη ιστορία στην προσωπική του ζωή . Παρόμοια συμπεριφορά είχε καταγραφεί και με την ίδια την μητέρα του όπως σας είχαμε αναφέρει. Οι μαρτυρίες μάλιστα αναφέρουν ότι η μητέρα του βουλευτή είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της περιοχής όπου της είχαν δοθεί οι πρώτες βοήθειες.
Η ίδια η μητέρα μάλιστα του πρώην βουλευτή είχε εκμυστηρευτεί το δράμα της σε πολύ κοντινό πρόσωπο του Ζακυνθινού πολιτικού. Η ιστορία αυτή έκανε το γύρο του νησιού κάτι το οποίο όμως φρόντισαν κάποιοι να ξεχαστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι η μητέρα του είχε μιλήσει για το δράμα της σε μια πρώην φίλη του βουλευτή που η σχέση τους έληξε άδοξα.
Γνωστή κυρία, κόρη , εύρωστης οικογένειας από το νησί αργότερα θα βιώσει προσωπικά παρόμοια ιστορία με τον βουλευτή με τον οποίο θα συνάψει σχέσεις και θα μείνει μαζί του λίγο καιρό . Σε αυτό το λίγο διάστημα ο βουλευτής και η πρώην σύντροφος θα εμπλακούν σε μια τρομερή περιπέτεια όπου θα καταλήξει στα δικαστήρια με τον Ζακυνθινό πολιτικό να κατηγορεί την κυρία ότι του έκλεψε συλλογή του πατέρα του κι εκείνη να κλαίει μπροστά στους δικαστές και να αποκαλύπτει ότι ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε άσχημα.
Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά . Πως μπορεί ένας άνθρωπος που διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού και μάλιστα και των γυναικών να είναι τόσο βίαιος με τις γυναίκες, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ; Πως μπορεί ένας υπουργός που έχει τέτοια συμπεριφορά να ευελπιστούμε ότι θα λύσει ευαίσθητα θέματα του αθλητισμού και να είναι δίκαιος ; Πως είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες κινήσεις σε βάρος μιας κοινωνίας , να αλλάζουν αποφάσεις σε μια νύκτα και όμως ο υπαίτιος να συνεχίζει να είναι μέρος μιας κυβέρνησης που διατυμπανίζει ότι θα πατάξει τη διαφθορά;

Πηγή:newsbomb.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου