Τεράστια νίκη πέτυχε η πλειοψηφία που στηρίζει στη διοίκηση της ΕΠΟ στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων, όπου θριάμβευσε η παράταξη του Στέλιο Βαρουξάκη και ο Γιώργος Βούρβαχης αποτελεί παρελθόν μετά από 26 χρόνια στην προεδρία της ένωσης! Πρόκειται για ιστορική ανατροπή σε μια εκλογική αναμέτρηση την οποία παρακολουθούσε όλη η Ελλάδα.
Η παράταξη του Βαρουξάκη, ο οποίος λίγη ώρα πριν αρχίσει η ΓΣ της Παρασκευής κατάγγειλε ότι δέχθηκε απειλές, επικράτησε στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων με πολύ μεγάλη άνεση. Συγκεκριμένα έλαβε 27 ψήφους έναντι 14 του ψηφοδελτίου του Βούρβαχη. Η νίκη θα ήταν μεγαλύτερης έκτασης αν προκλητικά δεν ακυρώνονταν έξι ψηφοδέλτια, με την αιτιολογία ότι δεν είχαν δεύτερο σταυρό στην εξελεγκτική επιτροπή!!!
Αν ο Βούρβαχης έπαιρνε τις εκλογές της ΕΠΟ θα ήταν φαβορί για υποψήφιος πρόεδρος της αντιπολίτευσης, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον προωθούσε ο Μελισσανίδης. Για αυτό και η παράταξή τους δέχθηκε ισχυρό πλήγμα, χάνοντας έναν εκ των ηγετικών στελεχών της.
Ο Βούρβαχης έβαλε πάρα πολλά εμπόδια, καθώς οι νικητές, πριν από τις εκλογές διαμαρτυρήθηκαν για πολλές καταστατικές παραβάσεις. Οι πιο βασικές; Όχι μόνο δεν έδωσε τρεις μέρες νωρίτερα τα ονόματα των υποψηφίων στη δημοσιότητα αλλά ακύρωσε και την υποψηφιότητα Βαρουξάκη και άλλων υποψηφίων της παράταξής του. Έτσι νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων αναμένεται να είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Πηγή: gavros.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬