Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Προκρίθηκε,νίκησε αλλά πρέπει να αλλάξουν πολλά! Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 (Παράταση)

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Αρόουκα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την φάση των play offs του Europa League, με έπαθλο φυσικά για το νικητή ένα εισιτήριο στους ομίλους της διοργάνωσης. Η εμφάνιση ήταν άθλια όμως τουλάχιστον καποιοι παίκτες εδειξαν χαρακτήρα. Οι Πειραιώτες με τέρμα του Σεμπά είχαν φύγει νικητές από την Πορτογαλία και στο Φάληρο έπρεπε να διαχειριστούν το προβάδισμα τους για να πάρουν την πρόκριση. Το έργο των παικτών του Λίτο Βιντιγκάλ ήταν σαφώς πιο δύσκολο σε σχέση με αυτών του Πάουλο Μπέντο, αφού η Αρόουκα μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα μπορούσε να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων.

Οι "ερυθρόλευκοι" είδαν τον... Χάρο με τα μάτια τους, καθώς η πολύ κακή τους απόδοση έδωσε στην Αρόουκα το δικαίωμα στο όνειρο. Οι Πορτογάλοι βρήκαν γκολ παράτασης στο 80ο λεπτό και πίστεψαν ότι μπορούν να φύγουν με την πρόκριση από το "Γ. Καραϊσκάκης".
Ντομίνγκες και Ιντέγε σκόραραν στον έξτρα χρόνο, οι καρδιές των Πειραιωτών μπήκαν ξανά στη θέση τους και ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Ο κόσμος στήριξε στην παράταση την ομάδα, ωστόσο μόλις "κλείδωσε" η πρόκριση έστειλε το μήνυμα του ξεκαθαρίζοντας ότι... αλλιώς ονειρεύεται τον Ολυμπιακό.

Βαθμολογία παιχτών:

Καπίνο -8
Ρέτσος -7
Μποτία -4
Ντα Κόστα -4
Ντε λα Μπέγια -6
Μιλιβόγιεβιτς -6
Καμπιάσο -7
Φορτούνης -3
Πάρντο -7
Σεμπά -5
Ιντέγε -6

Μάρτινς -7
Τσόρι -8
Μανθάτης -7

Πάουλο Μπέντο -7


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Aleksei Eskov (RUS)
Βοηθοί: Dmitri Mosyakin (RUS), Igor Demeshko (RUS)
Τέταρτος διαιτητής: Sergei Ivanov (RUS)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (91' Ντομίνγκες), Φορτούνης (72' Μαρτίνς), Πάρντο (99' Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.
Αρόουκα (Βιντιγκάλ): Μπρακάλι, Μπάστο, Βελάσκες, Αρτούρ (90+5' Νουνίνιο), Ντε Ζεσούς, Τζετζέ (112' Λόπες), Αντρέ Σάντος, Ζουμπάλ, Ραφαέλ Κριβελάρο, Ζεκίνια (77' Ματέους), Γκονζάλες.

Γκολ: 94' Ντομίνγκες, 113' Ιντέγε/ 80' Τζετζέ
Κάρτες: 43' Μποτία, 58' Σεμπά, 62' Πάρντο, 75' Ντε λα Μπέγια, 87' Μιλιβόγεβιτς, 112' Καπίνο / 14' Βελάσκες, 17' Ζεκίνια, 70' Τζετζέ,90+2' Αρτούρ


 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου