Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Μπαρτζώκας: «Όλοι μαζί φτάσαμε εδώ, όλοι μαζί να περάσουμε στο Final 4»!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Μονακό για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα στην σειρά των αγώνα τους. Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί και πως ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη πίεση, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να κερδίσουμε τις μάχες. Έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι πρώτη σε κατοχές σε όλη την Euroleague, που είναι καλή στο 1vs1. Πρέπει να κουμαντάρουμε τον ρυθμό. Δεν υπάρχουν φαβορί. Αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα. Έχουμε μεγαλύτερη πίεση από τη Μονακό. Θέλαμε να φτάσουμε εδώ. Έχουμε πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ια το «μπασκετικό» ξύλο που έχουν αυτά τα ματς: «Εξαρτάται πως θα σφυρίξουν οι διαιτητές. Στα playoffs υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή από όλους σε αυτό. Το βλέπετε και στο ΝΒΑ. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Πάντως θεωρώ ότι αυτό θα συμβεί».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Είναι φοβερός παίκτης. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα πάνω του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το… απρόβλεπτό του».

Για το γεμάτο ΣΕΦ: «Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Όλοι μαζί φτάσαμε εδώ και όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να περάσουμε στο Final-4».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου