Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0 (πρωτάθλημα)

Απαράδεχτη εμφάνιση σε ένα ακόμη παιχνίδι για τους παίχτες του Πέδρο Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα με ένα 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Αϊτόρ. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 70 βαθμούς, χωρίς να αλλάξει η διαφορά του από τον ΠΑΟΚ (+11) αφού νωρίτερα ο δικέφαλος του Βορρά είχε χάσει με 1-0 από τον Άρη. 

Στα αρνητικά και ο τραυματισμός του Βαλμπουενά που είχε περάσει ως αλλαγή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ντέρμπι με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με δίδυμο στην άμυνα του Σισέ και Παπασταθόπουλο, με Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Κανέ και τον Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ τον Μασούρα με τον Ροντρίγκες και στην επίθεση τον Ελ Αραμπί.

Στο 4' η πρώτη ευκαιρία του αγώνα στον Ολυμπιακό, με τον Ροντρίγκες να βγάζει σέντρα για τον Μασούρα, αυτός στοπάρει αλλά αργεί να πλασάρει με τον Μπρινιόλι να τον κόβει. Στο 6' καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι, ο Αϊτόρ μπήκε στην μεγάλη περιοχή ξεφεύγοντας από τον Λαλά, έκανε και το δυνατό σουτ, όμως εξ επαφής ο Βατσλίκ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 20' ο Ολυμπιακός πετυχαίνει γκολ με τον Μασούρα, αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 30' απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αϊτόρ έδιωξε ο Βατσλίκ.  Στο 37' όμορφη ενέργεια από τον Ρέαμπτσιουκ ο οποίος αδειάζει τον αντίπαλό του και βγάζει για τον Μασούρα, αυτός κάνει κάτι σαν σέντρα-σουτ. Στο 42' ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ. Ο Γκατσίνοβιτς από τα δεξιά βρήκε χώρο και έκανε την σέντρα, με τον Αϊτόρ να πετάγεται και από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει τον Βατσλίκ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Τικίνιο να παίρνει την θέση του Ελ Αραμπί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν παντελώς ακίνδυνος στο παιχνίδι του και δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία Μπρινιόλι.  Στο 70' η πρώτη τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βαλμπουενά στην κόντρα επίθεση να σουτάρει, εκτός περιοχής, στα χέρια του Μπρινιόλι. Στο 76' λάθος από τον Σισέ με τον Αλεξανδρόπουλο να κλέβει την μπάλα και τον Παπασταθόπουλο να γλυτώνει την εστία του Βατσλίκ την τελευταία στιγμή. Στο 77' ο Καρλίτος βλέπει τον Βατσλίκ εκτός εστίας, επιχειρεί ένα σουτ λίγο κάτω από το κέντρο με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τελικό σκορ 1-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του κυπέλλου.

Κίτρινες: Πέρεθ – Λαλά, Αγκιμπού Καμαρά

ΠΑΟ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς (63' Βιτάλ), Μαουρίσιο (63' Βιγιαφάνιες), Αϊτόρ (72' Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος (91' Χατζηγιοβάννης), Ιωαννίδης (72' Καρλίτος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Εμβιλά (58' Μπουχαλάκης), Κανέ (58' Βαλμπουενά – 77' Καρβάλιο λ.τρ.), Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Μασούρας (58' Φορτούνης), Ελ Αραμπί (46' Τικίνιο).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -7

Λαλά -4

Σισέ -6

Παπασταθόπουλος -7

Ρέαμπτσιουκ -6

Εμβιλά -6

Κανέ -4

Αγκιμπού Καμαρά -4

Ροντρίγκες -6

Μασούρας -6

Ελ Αραμπί -5


Μπουχαλάκης -5

Βαλμπουενά -6

Φορτούνης -5

Τικίνιο -5

Καρβάλιο -5


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου