Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λάρισας με 93-84 και έκανε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει των δύο ερχόμενων αγώνα με την Μονακό στο ΣΕΦ. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπαρτζώκας.

 «Παίξαμε καλά μόνο στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Γνωρίζαμε ότι έχει ενισχυθεί η Λάρισα με πολύ καλούς γκαρντ, που έβαλαν μερικά πολύ δύσκολα σουτ. Όταν πήγαμε στο +20, χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα. Ήταν ένα παιχνίδι ιδανικό για την προετοιμασία μας για την Τετάρτη, καθώς η Λάρισα έχει δυναμώσει πολύ».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε πει πως θα χρησιμοποιούσαμε το ματς για να προετοιμαστούμε για τη Μονακό. Έχουμε τώρα ένα κομβικό παιχνίδι, παλεύαμε όλο τον χρόνο για το πλεονέκτημα έδρας και μαζί με τον κόσμο θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Κώστας Σλούκας.

«Η Λάρισα είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν μία καλή ευκαιρία για μας για μια δυνατή προπόνηση. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Μονακό, το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Το χαλάρωμα όταν πήγαμε στους 20 πόντους δεν δικαιολογείται, αλλά όπως είπε και ο κόουτς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης».

Όσο για τις επικείμενες μονομαχίες με την Μονακό, ο 31χρονος γκαρντ εξήγησε ότι «όλη η ομάδα ζει και αναπνέει για το ματς της Μ. Τετάρτης. Η ομάδα μετά από χρόνια είναι και πάλι στα playoffs της Euroleague. Παίζουμε καλό μπάσκετ, βγάζουμε συγκέντρωση. Δεν πρέπει να το πετάξουμε αυτό», ενώ αναφερόμενος στο πλεονέκτημα έδρας «δεν υπάρχει χαλάρωση. Υπάρχει πίεση και άγχος. Ο Ολυμπιακός ζει και επιβιώνει μόνο με τους τίτλους. Το ότι πήραμε το Κύπελλο δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε και το Final 4».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου