Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!


Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μονακό με 83-87 και έκανε το 2-1 και πλέον απέχει μία νίκη από τα πλέι οφ. Δείτε τι δήλωσαν οι παίχτες του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Τόμας Γουόκαπ.

«Περιμένω το επόμενο παιχνίδι να είναι πιο σκληρό. Πλέον παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Πρόκειται για ένα νοκ άουτ ματς για εκείνους» ήταν τα πρώτα λόγια του Ουόκαπ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Θα βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι. Πρέπει να βγάλουμε μεγαλύτερη ένταση και να βγάλουμε μεγαλύτερη σκληράδα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας ματς το οποίο χαρίζει πρόκριση ωστόσο θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».
 
Κώστας Παπανικολάου.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά όπως και στο προηγούμενο που χάσαμε τελείωσε κάτι, έτσι και σήμερα που κερδίσαμε, δεν τελειώνει κάτι. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Παρασκευή. Σημαντική νίκη, παίρνουμε πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας, είμαστε μια νίκη μακριά από το Final 4. Αυτό τα λέει όλα».

Και συνέχισε: «Το πάμε και πριν, αλλά και στη διάρκεια του αγώνα, στο ημίχρονο: με μια ομάδα που παίζει στα κόκκινα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα υπάρξουν πολλά πάνω και κάτω. Το θέμα ήταν να έχουμε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Σήμερα το κάναμε εξαιρετικά αυτό, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο, όταν πήραμε το προβάδισμα και το διαχειριστήκαμε. Αντίστοιχα την επαναφορά της Μονακό, που είχαμε δύο καλές άμυνες και καλή λειτουργία στην επίθεση.».

Όσο για το Game 4 που ακολουθεί στο Πριγκιπάτο; «Το πιο σημαντικό είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δίνει πρόκριση σε Final 4. Αυτό πρέπει να γίνει ο οδηγός μας, το μότο μας. Το έχουμε πει στα αποδυτήρια πως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε χάσει δύο φορές από τη Μονακό με είκοσι πόντους. Την Παρασκευή έχουμε μια ευκαιρία να βρεθούμε στο Final 4 αυτό τα λέει όλα».

Σάσα Βεζένκοβ.

«Έχουμε πολύ σεβασμό για τη Μονακό. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή. Κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος, βάλαμε όμως τα σουτ και τις βολές, ήμασταν ψύχραιμοι. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου