Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Συνέχισαν με νίκη οι ερυθρόλευκοι! Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός β' 0-1 (Super League 2)


Ο Ολυμπιακός β' επικράτησε της Νίκης στο Βόλο με 0-1 και πέτυχε την 4η σερί νίκη του, στο πρωτάθλημα και αυτό ήταν το έκτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα που οι παίχτες του Ιμπαγάσα κρατάνε το αήττητο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Βοΐλης στο στο 54', ένα πέναλτι που κέρδισε ο Πινακάς.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 10' έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Βοΐλη οποίος έκανε το γύρισμα για τον Μαρίνο που είχε άστοχη προβολή με τους δύο παίκτες να αλλάζουν ρόλους δύο λεπτά αργότερα αλλά τον Βοΐλη να σημαδεύει άουτ με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση. Η Νίκη Βόλου απάντησε στις ευκαιρίες, αλλά το σουτ του Κουσκούνα πέρασε λίγο άουτ. Με τους ερυθρόλευκους να χάνουν μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο σε κεφαλιά του Πινακά.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Αποστολόπουλο να παίρνει την θέση του Καλογερόπουλου. Στο 54' οι ερυθρόλευκοι κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Πινακά με τον Βοΐλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Αποστολίδη. Στο 60' μάλιστα ο Πινακάς είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα του Ολυμπιακού μετά τη σέντρα του Μαρίνου από αριστερά, το σουτ του όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Τελικό σκορ 0-1 και επόμενη και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο Ρέντη.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Κάσσος, Αθανασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Βασιλείου, Μιράντα, Βλαχομήτρος, Κουσκουνάς.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κίτσος, Καλογερόπουλος (46' Αποστολόπουλος), Κινκουέ, Νίκολιτς, Ξενιτίδης, Σουρλής (90' Σαπουντζής), Πινακάς (80' Ντόι), Μαρίνος, Καρμπόβνικ, Βοΐλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου