Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Νέα νίκη για τους ερυθρόλευκους! Ολυμπιακός β'-Απόλλωνας Πόντου 2-0 (Super League 2)

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό β' αυτήν την φορά κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-0 και πέτυχαν την 3η νίκη της νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν εύκολα στην νίκη χάρη στα γκολ των Αλγκασίμ Μπα και Κωστή.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακος β' είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε δύο στο 37' και στο 45' με Βοΐλη και Ξενιτίδη. Στην πρώτη περίπτωση, ο Πινακάς έδωσε ωραία Βοΐλη, ο οποίος από θέση τετ α τετ επιχείρησε να πλασάρει με τη μία από κοντά αλλά «έπιασε αέρα» και στην δεύτερη περίπτωση, ο Ξενιτίδης έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τις πίεση του Ολυμπιακού β' να καρποφορεί και με τον Μπα να βρίσκει δίκτυα στο 65' έπειτα από ωραία ασίστ του Σουρλή για τον φορ από την Γουινέα που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση με τον Κωστή που με πλασέ, ύστερα από μπαλιά του Μαρίνου, νίκησε τον Πίτκα.

Τελικό σκορ 2-0 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα το Μεγάλο Σάββατο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής, Πινακάς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Βανκεβάι, Αμπουντού, Καλογέρης, Κουάκου, Αμαραντίδης, Ιντζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου