Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Λαλάκη βλέπε να μαθαίνεις! Πρώτος στα εισιτήρια ο Ολυμπιακός, 5ος ο ΠΑΟΚ!

Συνεχίζουν να προκαλούν στο σανό-SDNA οι Λαλάκηδες με αφορμή τα εισιτήρια. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Super League και η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωση ήδη από την Τρίτη ανακοίνωσε ότι θα διατεθεί μία δωρεάν πρόσκληση για όλους τους κατόχους διαρκείας.

Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση το γνωστό σάιτ της ...αλήθειας ανέβασε άρθρο και ξεκίνησε να πετάει λάσπη στον Ολυμπιακό.

Έφτασαν στο έσχατο σημείο να πουν ότι αυτό ήταν προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τον αποκλεισμό της ομάδας από τον ΠΑΟΚ, ενώ η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε βγει ήδη από την Τρίτη και είναι τόσο ξεφτίλες, καθότι συνειδητά λένε ψέματα, καθώς η ανακοίνωση της Τρίτης μιλάει για την δωρεάν πρόσκληση μία μέρα πριν τον αγώνα από τον ΠΑΟΚ.

Ιδού και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των Playoff της Super League Interwetten απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 01/05/2022 και ώρα 17:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τετάρτη 27/04 στις 12:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Πέμπτη 28/04 και την Παρασκευή 29/04 (10.00 – 18.00), το Σάββατο 30/04 (10:00 – 15:00), καθώς και την Κυριακή 01/5 (10:00 – 14:00). Για την αγορά των εισιτήριων από τα εκδοτήρια, θα γίνεται με τους γνωστούς τρόπους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Την ημέρα του αγώνα αγορές εισιτηρίων από τα εκδοτήρια θα γίνονται έως 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ μετά θα γίνονται μόνο μέσω ιντερνέτ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης, τα οποία να είναι έγκυρα στην εφαρμογή COVID FREE GR.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€, 30€ (VIP), 50€ (VVIP)

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν μια έξτρα πρόσκληση για να φέρουν μαζί τους ένα επιπλέον άτομο στην θύρα τους ή σε όμορη, ανάλογα την διαθεσιμότητα. Την πρόσκληση θα μπορούν να την προμηθευτούν από τα εκδοτήρια της θύρας 25 την Πέμπτη 28/04, την Παρασκευή 29/04 (10:00 – 18:00) και το Σάββατο 30/04 (10:00 – 15:00) επιδεικνύοντας το διαρκείας τους, το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του ατόμου που θα φέρουν μαζί τους. Βασική προϋπόθεση για την έκδοση της πρόσκλησης να τηρούνται όλα τα παρακάτω από το νομό δεδομένα.

Και πραγματικά είναι απορίας άξιο ποιον είναι το όφελος του SDNA να κάθεται να πετάει λάσπη ως και σε τέτοια ζητήματα, γιατί πρέπει να προκαλούν τον φίλαθλο κόσμο συνεχώς αυτοί οι δημοσιογράφοι;

Από εκεί και έπειτα και ο Παναθηναϊκός είχε πει ότι θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο όσοι φίλαθλοι της ομάδας είχαν πάει στο γήπεδο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον ημιτελικό με την Λαμία. Εκεί γιατί δεν γράφτηκαν αντίστοιχα άρθρα και τους ενόχλησε μονάχα η πράξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός;

ΥΓ. Επειδή όμως έχουν κάνει το ψέμα ως επάγγελμα να τους θυμίσουμε ότι για άλλη μία φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στον μ.ο εισιτηρίων και την φετινή σεζόν, ενώ η ομάδας της τσέπης τους, η οποία ...θριαμβεύει στα γήπεδα της Ευρώπης ...μόλις στην 5η θέση, κάτω και από ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό. Αλήθεια πως γίνεται αυτό ρε μάγκες; αφού όλη η Ευρώπη μαγεύεται από την μπαλάρα που παίζει η ομάδα του Λουτσέσκου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γιατί δεν πάνε στο γήπεδο;

ΥΓ2. Ιδού και ο σχετικός πίνακας με τον μο εισιτηρίων για την φετινή σεζόν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου