Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Συνεχίζουν το σερί τους οι ερυθρόλευκοι! Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός β' 0-1 (Super League 2)

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους, καθώς επικράτησαν με 0-1 στην Καρδίτσα της Αναγέννησης με γκολ του Σουρλή για την εξ' αναβολή αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα και 5ο σερί αήττητο παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός β' ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε σχετικά άνετα στην νίκη, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Στο 20' πρώτη καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους με τον Βοΐλη να κάνει προβολή… φάτσα με το τέρμα, αλλά οριακά δεν πρόλαβε να βρει καλά την μπάλα και έτσι έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 24' καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Μπαστόνι να αστοχεί σε προβολή. Στο 38' νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μαρίνος έκανε τη σέντρα, με τον Αποστολόπουλο ωστόσο να αστοχεί με το κεφάλι από καλό σημείο. Στο 44' πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό β', όταν ο Νταμπό δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Θεολόγη.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός β' μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 46' ο Νταμπό έκανε σουτ από δεξιά, με καλές προϋποθέσεις και ο Θεολόγης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 78' οι προσπάθειες του Ολυμπιακού β' καρποφόρησαν με τον ΣΟυρλή να ανοίγει το σκορ. Ο μέσος των ερυθρόλευκων έκανε αυτό το οποίο οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν νωρίτερα, παίρνοντας τρομερή κάθετη από τον Κίτσο, νίκησε τον Θεοχάρη με το δεξί. Στο 86' νέα καλή προσπάθεια με τον Νταμπό με τον Θεοχάρη να αποκρούει με τα πόδια.

Τελικό σκορ 0-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' κόντρα στην Νίκη Βόλου εκτός έδρας την Τετάρτη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τσακμακίδης): Θεολόγης, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Μπάλλας, Αθανασιάδης (79' Β. Θεολόγης), Μπαντιμπανγκά (69' Πολίτης), Μπενγκόα (69' Μάνιος), Μπιανκόνι.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος (71' Νίκολιτς), Βοΐλης, Κίτσος, Νταμπό (60' Πινακάς), Σουρλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου