Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο αγώνα των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος των δύο ομάδων. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Σήμερα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η αντίδραση των παικτών. Είχαν συναισθηματικό έλεγχο και έμεινα ικανοποιημένος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα είναι ανοιχτά. Είμαστε θετικοί και προκαλέσαμε ανησυχία στον ΠΑΟΚ».

Για το αν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα: «Η πρόθεσή μας ήταν να νικήσουμε. Είμαι ικανοποιημένος με την συμπεριφορά των παικτών μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε δυο παιχνίδια, στο γήπεδό μας πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί η πρόθεσή μας είναι να βρεθούμε στον τελικό».

Τόμας Βατσλίκ.

«Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Κανείς δεν ήθελε να σκοράρει, κρίμα που δε σκοράραμε, γιατί στο κύπελλο μετράει το εκτός έδρας γκολ, αλλά κρατάμε πως και οι δύο παίξαμε καλά και την Τετάρτη θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο Τσέχος γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» στην Cosmote TV.

Και συνέχισε για τη φάση του πρώτου ημιχρόνου, όπου είπε «όχι» στον Ζίβκοβιτς. «Λειτούργησα με τον ένστικτο στη φάση του Αντρίγια, γιατί ήταν μπροστά μου ο Ρέαμπτσιουκ, όμως κατάφερα να κρατήσω το μηδέν. Είχαμε ένα διάστημα που δεχόμασταν ένα γκολ και χάναμε βαθμούς, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πάμε την Τετάρτη σε ένα πολύ σημαντικό ματς και στο πρωτάθλημα θέλουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου