Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Πολύ καλή εικόνα για τους ερυθρόλευκους! Ολυμπιακός β'-Αλμωπός Αριδαίας 2-1 (Super League 2)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας. Ο Ολυμπιακός β' νίκησε την ομάδα της Αριδαίας με 2-1 και για άλλη μία φορά οι παίχτες του Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξαν θετικά στοιχεία.

Κυρίαρχος και ανώτερος από την αρχή του παιχνιδιού είναι ο Ολυμπιακός Β’ στο Ρέντη απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας και κατάφερε να φτάσει στην νίκη με γκολ του Βοΐλη και του Μπαγκαλιάνη, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν το σκορ με τον Ρόβα.

 Ο Ολυμπιακός β' είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 8', όταν από σέντρα του Μαρίνου, η προβολή του Κινκουέ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 16' ο Αλμωπός είχε μία καλή στιγμή στον αγώνα, σε φάουλ του Τριανταφυλλάκη με τον Στουρνάρα να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 27' ο Ολυμπιακός β' άνοιξε το σκορ. Κόρνερ του Κωστή, ο Κινκουέ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα προς τον Βοΐλη, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντόκιτς. Στο 30' εξαιρετικό σουτ του Ξενιτίδη με την μπάλα να πηγαίνει στην γωνία, με τον Ντόκιτς να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 40' τετ α τετ του Βοΐλη, ο οποίος όμως αστόχησε. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό β' να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τον Ολυμπιακό β' να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 53' ο Πινακάς μετά ωραία πάσα του Μαρίνου, παρότι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 64' ο Αλμωπός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ρόβας αστόχησε. Στο 83' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ.  Ο Ανδρούτσος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Ντόκιτς να στέκεται, προσωρινά, τυχερός, καθώς στη συνέχεια της φάσης ο Μπαγκαλιάνης από κοντά έκανε το 2-0 .Στο 91' ο Αλμωπός κατάφερε και μείωσε το σκορ με τον Ρόβα από κοντά με προβολή.

Τελικό σκορ 2-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου στο Ρέντη την Μεγάλη Τετάρτη.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Κωστή (72' Αποστολόπουλος), Βοΐλης, Πινακάς

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Ζαχαρός (76' Ασλαμπάλογλου), Σουλιώτης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Πέττας, Σέχου, Παρασκευάς, Κέρθι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου