Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό και ο Ραντζέλοβιτς!

Κάτοικος του Πειραιά θα είναι ως το 2024 ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς! Ο Ραντζέλοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα τρία χρόνια με τους ερυθρόλευκους.

Ο Σέρβος επιθετικός είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ του Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος εισηγήθηκε την παραμονή του. Μία εξέλιξη που ήταν και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο Ραντζέλοβιτς έχει αγωνιστεί σε 54 αγώνες με την ερυθρόλευκη φανέλα και έχει πετύχει 6 γκολ και έχει βγάλει 4 ασίστ. Με σημαντικότερα γκολ τα δύο κόντρα στην Κρασνοντάρ για τα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ, καθώς επίσης και αυτό κόντρα στην ΑΕΚ για το τελικό κυπέλλου. 

Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια και έχει βγάλει και 2 ασίστ. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 2.000.000 ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Το νέο συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο γεννημένος στις 5 Αυγούστου του 1997 δεξιοπόδαρος εξτρέμ, αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 2019/20 με την ερυθρόλευκη φανέλα και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Έχει διατελέσει διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21 ενώ έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και σε επίπεδο ανδρών».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου