Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν Ελ Αραμπί!

Και την νέα σεζόν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός φορ συμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους και ανανέωσε ως το 2022 το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη, αφού ο Ελ Αραμπί είχε συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού εδώ και αρκετές ημέρες. Όμως, έβαλε και τις υπογραφές του και η παραμονή του έγινε οριστική και αμετάκλητη.

Ο Μαροκινός φορ είναι εντυπωσιακό με την φανέλα του Ολυμπιακό και την δεύτερη του χρονιά με την ομάδα του Πειραιά. Πέρσι ο 34χρονος φορ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 17 γκολ. Συνολικά ο διεθνής Μαροκινός φορ έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό σε 77 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σημείωσε 44 γκολ και έχοντας βγάλει και 10 ασίστ. Φέτος ο Ελ Αραμπί σε 26 αγώνες με τον Ολυμπιακό έχει πετύχει 17 γκολ και έχει βγάλει και 2 ασίστ. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 3.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως ξεχώρισε για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και την απίστευτη ικανότητά του στο σκοράρισμα. Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ, αριθμό που έχει πλησιάσει ήδη τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και ένας εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου