Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι ξέφυγαν με +15 από τον Άρη και +17 από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ! Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.


Τον Σωκράτη και τον Λαλά: Ο Σωκράτης χρειάζεται λεπτά συμμετοχής. Ήταν ευκαιρία σήμερα να του δώσουμε λεπτά και αυτό κάναμε. Μπορεί να μην ήταν το ιδανικό παιχνίδι. Ήταν η πρώτη φορά που του δώσαμε λεπτά. Ο Κένι Λαλά είναι έτοιμος. Πολύ καλά προετοιμασμένος και ναι είναι πολύ καλή λύση για τον αγώνα με τον Άρη.

Το πόσο δύσκολο θα είναι να κρατηθεί ψηλά το κίνητρο των παικτών: Από μόνο του είναι κίνητρο το να παίζεις για τον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται ενθάρρυνση. Έχουμε το Κύπελλο και την Ευρώπη και όλοι οι παίκτες είναι σε επαγρύπνηση. Έχουμε βελτίωση από τον Δεκέμβρη κυρίως ως προς τη φυσική κατάσταση. Τώρα είναι πολύ καλά η ομάδα. Εάν δεν είμαστε στο ιδανικό είμαστε κοντά στο ιδανικό.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Την επιστροφή του: Η Ελλάδα μου έχει λείψει. Είναι πολλά τα χρόνια. Δόξα τον Θεό έκανα μία μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και είμαι εδώ για να κερδίσουμε.

Το πόσο εύκολη είναι η προσαρμογή όταν ξέρει τους συμπαίκτες του: Σίγουρα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή. Όταν έχεις παιδιά που παίζεις 10 χρόνια στην Εθνική είναι πιο εύκολο. Μου φέρθηκαν και με φέρονται πολύ καλά. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να δείξω σημαντικός.

Τη συνέχεια: Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Είμαι εδώ να βοηθήσω. Το γήπεδο είναι καθρέφτης.

Το τι θα προσφέρει: Εγώ ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Να βγάλω αυτό που μπορώ και που πιστεύω ότι μπορώ. Από εκεί και πέρα ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.

Γιώργος Μασούρας.

Ο Γιώργος Μασούρας από την πλευρά του τόνισε τα εξής: «Πάντα όταν κερδίζει η ομάδα, είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις και παίρνουμε αυτοπεποίθηση για τα παιχνίδια που έρχονται. Πάντα για μία ομάδα όταν έχει βρει τον ρυθμό της, βρίσκει τα πατήματά της και σκοράρει ως ομάδα πιο εύκολα, είναι πολύ καλό και θετικό. Νομίζω ότι σήμερα είχαμε όλο το πακέτο, ήμασταν σοβαροί, κατορθώσαμε να βάλουμε και τρία γκολ. Οπότε κρατάμε την πολύ καλή προσήλωση που είχαμε στο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ξαναβρίσκει τον εαυτό του, είπε: «Πάντα αγωνίζομαι για το καλύτερο και μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και από τους αγώνες για να δίνουμε το 100% για την ομάδα. Ευελπιστώ να βοηθήσω την ομάδα και στη συνέχεια».

Για την παρουσία του Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό δήλωσε: «Εγώ τον γνωρίζω από την Εθνική ομάδα. Παρόλα αυτά εδώ στην ομάδα είναι κάτι διαφορετικό. Χαιρόμαστε πολύ που τον έχουμε κοντά μας. Πραγματικά έχουμε ήδη μάθει πολλά πράγματα από αυτό το παιδί με τις παραστάσεις που έχει από το εξωτερικό. Τον ρωτάμε για πράγματα που έχει ζήσει στην Ευρώπη. Ευχόμαστε να συνεχίσει να προσαρμόζεται τόσο εύκολα, ώστε να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου