Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Μένει στον Ολυμπιακό και ο Μπα!

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και ο Ουσεϊνού Μπα! Ο Σενεγαλέζος στόπερ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους ως το 2024 και επιβραβεύτηκε με αυτόν τον τρόπο για τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα του.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις ανανεώσεις και αποδεικνύουν στην πράξη ότι θέλουν να κρατήσουν το βασικό κορμό της ομάδας. Ο Μπα με τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί σε 48 αγώνες, έχοντας πετύχει και 1 γκολ. Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 19 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 1 γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Μπα. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ουσεϊνού Μπα το καλοκαίρι του 2019 άφησε την Αζαξιό Γκαλεζέκ και εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε τη συλλογή τίτλων αμέσως, καθώς την πρώτη του σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος. Μέσα από τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «κέρδισε» την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου