Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στον Άρη για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν άτυχοι γιατί τραυματίστηκαν και οι Μάριος Βρουσάι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

Τον αγώνα με τον Άρη και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχθηκε ξανά γκολ: Πραγματικά σήμερα μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Υπήρχαν στιγμές με σημάδια αγωνιστικής, σωματικής και πνευματικής κόπωσης για τους παίκτες μας αλλά δεν θέλουμε αυτό να το χρησιμοποιήσουμε ως μία δικαιολογία. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πιο πολύ μας απασχολεί ότι δεν κερδίσαμε. Πάντα λέγαμε πως δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανακάμψει η ομάδα. Ξέρουμε ότι τώρα τελευταία δεν ήμασταν τόσο καλοί όμως μπορώ να σας εγγυηθώ πως σύντομα θα είμαστε όπως πρέπει. Δεν υπάρχει κάτι να μας ανησυχεί γενικά όμως.

Τους τραυματίες: Είναι πολύ νωρίς να πούμε για το τι συμβαίνει με τους Σωκράτη, Βρουσάι και Μπρούμα. Είδαμε και τις φάσεις στο ματς (με Βρουσάι και Σωκράτη) αλλά πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση για τον γιατρό. Την Πέμπτη τα πρόσωπα μπορεί να αλλάξουν αλλά η ομάδα θα είναι εκεί και έτοιμη. 

Ζοσέ Σα.

Για το παιχνίδι: «Έχει την γεύση μιας ήττας, για εμάς είναι σαν να έχουμε χάσει σήμερα γιατί μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη».

Για το γεγονός πως δύο παιχνίδια ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη: «Στον αγωνιστικό χώρο βρισκόμαστε πάντα για τη νίκη. Τα δύο τελευταία παιχνίδια δεν έχουν πάει καλά για εμάς, θα τα αφήσουμε γρήγορα πίσω μας, δεν θα μας επηρεάσουν και θα επιστρέψουμε στις νίκες».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, αλλά παίξαμε καλά και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε απ' αυτά, θέλουμε μόνο να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Χοσέ Χολέμπας.

Για το παιχνίδι: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ, δεν μπορούμε να παραχωρούμε τόσο εύκολα ένα πέναλτι. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, αλλά κανένας δεν είναι ικανοποιημένος».

Για το αν επηρέασε το παιχνίδι του Άρη: «Πολλές υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε ένα προς ένα».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να αντιδράσουμε με τον σωστό τρόπο, είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά τα πράγματα κρίνονται από λεπτομέρειες. Δεν έπρεπε να δεχτούμε το γκολ που δεχτήκαμε, ήταν λάθος, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και εξαιτίας των τραυματισμών. Πρέπει να αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο, δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε ακόμα πρώτοι, πρέπει να αντιδράμε και να δείχνουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου