Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Αναντολού Εφές με 76-53 και για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε αρνητικό πρόσωπο. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς επίσης και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στην Εφές για την καλή της εμφάνιση και τη νίκη. Έχουν επιστρέψει όλοι και πλέον έχουν ένα πραγματικά βαθύ και ταλαντούχο ρόστερ. Εμείς δείξαμε δύο πρόσωπα, ένα στο πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο εκτελέσαμε όπως ακριβώς θέλαμε σε άμυνα και επίθεση, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, παίξαμε ομαδικά και πήραμε μια διαφορά 15 πόντων.

Όμως, κατά τη γνώμη μου χωρίς να υπάρχει εξήγηση, στην δεύτερη περίοδο καταρρεύσαμε, σταματήσαμε να παίζουμε ομαδικά, παίζαμε ατομικά και την ίδια ώρα στην άμυνα δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας. Με όλα αυτά επιτρέψαμε στην Εφές να βρει αυτοπεποίθηση, ειδικά τα γκαρντ της οι πολύ καλοί σκόρερς και δημιουργοί που διαθέτει...».

Στη συνέχεια εξήγησε:

«Σε τρία δεκάλεπτα κάναμε 17-19 λάθη από τα συνολικά 22 που κάναμε στο ματς. Είναι τεράστιος αριθμός αν θες να είσαι ανταγωνιστικός σε αυτή την έδρα. Πρώτα από όλα όταν παίζεις κόντρα στην Εφές πρέπει να προστατεύεις την μπάλα, να έχεις υπομονή, να σουτάρεις με καλά ποσοστά, να μένεις στο πλάνο σου και να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Ήταν προφανές ότι εμείς δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας μετά το δεύτερο δεκάλεπτο».

Σάσα Βεζένκοβ.

Για τη μικρή συγκομιδή πόντων είπε: «Δεν γνωρίζω τι πήγε στραβά. Πρέπει να δω το παιχνίδι και να καταλάβω γιατί στο πρώτο μέρος βάλαμε 26 και στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα βάλαμε 27. Δεν ξέρω τι φταίει, σίγουρα έγιναν λάθη».

Για την άνοδο της Εφές στο δεύτερο δεκάλεπτο είπε: «Περιμέναμε ότι η Εφές θα μπει δυναμικά μετά τους πολλούς πόντους που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο και ύστερα στο δεύτερο μας έβαλαν 32 και εμείς μόλις 8».

Για το αν υπάρχει κίνητρο είπε: «Κίνητρο υπάρχει θα κυνηγήσουμε κάθε μαθηματική ελπίδα για την πρόκριση. Να εξηγήσουμε γιατί γίνονται τόσα λάθη και οι διακυμάνσεις. Είμαστε στον Ολυμπιακό. Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά εμείς κάναμε τα ματς έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου