Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Όλα στραβά και ανάποδα! Ολυμπιακός-Άρης 1-1 (πρωτάθλημα)

Όλα στραβά και ανάποδα πήγαν σήμερα για τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη και εκτός από αυτό τραυματίστηκαν οι Μάριος Βρουσάι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος που βγήκαν από το παιχνίδι με αναγκαστική αλλαγή.

Ο Μάριος Βρουσάι χάνει σίγουρα το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ ακόμα είναι άγνωστο για το τι μέλλει γενέσθαι με τους Παπασταθόπουλο, αλλά και Μπρούμα που έμεινε εκτός προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει της ρεβάνς με τους Ολλανδούς.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ με τον Φορτούνη στο 40', αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 83' με εκτέλεση πέναλτι του Μήτρογλου.

Άθλιος σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ''κορυφαίος'' της ''εξυγίανσης'' Σιδηρόπουλος που δεν έδωσε πέναλτι-μαρς σε πάτημα του Σάκιτς στον Βρουσάι.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός, απλά πλήρωσε την αστοχία του στην επίθεση, αλλά και την υπερπροσπάθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών του, από τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Χολέμπας και Ανδρούτσο στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά, στα εξτρέμ ο Βρουσάϊ με τον Μασούρα, σε ρόλο οργανωτή ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Στο 9' μπαλιά του Μπουχαλάκη για τον Χασάν, αυτός με κεφαλιά βρίσκει τον Μασούρα, όμως ο Ρόουζ τον κόβει σωτήρια πριν εκτελέσει από πολύ κοντά. Στο 16' καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους. Εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Κουέστα βγαίνει και προλαβαίνει τον Σεμέδο διώχνοντας άτσαλα με το χέρι, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του. Στο 22' καλή αντεπίθεση του Ολυμπιακού αλλά το σουτ του Μπουχαλάκη είναι βιαστικό αφού είχε διαθέσιμες πάσες, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Στο 29' σουτ του Μπερτόλιο εκτός περιοχής, ο Σα είναι σε σωστή θέση και μπλοκάρει. Στο 36' εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Μπουχαλάκης πετάχτηκε αλλά δεν βρήκε την μπάλα, με τον Κουέστα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 40' γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη. Σέντρα του Χολέμπας, ο Μασούρας πλάσαρε όμως ο Κουέστα έδιωξε, στην επαναφορά ο Ανδρούτσος έβγαλε για τον Φορτούνη ο οποίος έκανε με την μία το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του Άρη. Στο 44' τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο, ο Σεμέδο κάνει λάθος κεφαλιά προς τα πίσω προ του Σα, όμως ο Σωκράτης με εξαιρετική άμυνα σώζει πάνω στη γραμμή. Με τον Παπασταθόπουλο να τραυματίζεται στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται στο σκορ με 1-0, αλλά ταυτόχρονα να στέκεται άτυχος καθώς τραυματίστηκαν οι Βρουσάι και Παπασταθόπουλος. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Με τον Ρέαμπτσιουκ να παίρνει την θέση του τραυματία Παπασταθόπουλου. Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε στο 52' την πρώτη ευκαιρία. Με του σουτ του Σάσα να μπλοκάρει ο Σα. Στο 63' ο Μπρούνο απείλησε για τον Αρη, όμως ο Ανδρούτσος πρόλαβε και έβαλε την κόντρα. Στο 67'  σουτ του Σάσα, εκτός περιοχής, άστοχο. Στο 69' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, έδιωξε σε κόρνερ ο Κουέστα. Στο 78' εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Χολέμπας, άουτ. Στο 83' ο Άρης κερδίζει πέναλτι με τον Μαντσίνι σε ανατροπή του από τον Σα. Ο Μήτρογλου ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 90' Ο Τιάγκο Σίλβα κλέβει τη μπάλα και βρίσκεται στο ύψος της περιοχής φάτσα με το τέρμα, όμως το σουτ άουτ.

Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Αϊνχτόφεν για τον επαναληπτικό του Europa League.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -5

Ανδρούτσος -7

Σεμέδο -5

Παπασταθόπουλος -7

Χολέμπας -7

Μπουχαλάκης -7

Καμαρά -6

Μασούρας -5

Φορτούνης -8

Βρουσάι -6

Χασάν -5


Βαλμπουενά -7

Ρέαμπτσιουκ -6

Ραντζέλοβιτς -5

Τιάγκο Σίλβα -5

Εμβιλά -6


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου