Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Κλείνει Κώστα Κουφό ο Ολυμπιακός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Κουφού βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με τον Έλληνα σέντερ και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επιτευχθεί και τυπικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ο Κουφός είναι Ελληνοαμερικάνος αθλητής που αγωνίζεται ως σέντερ και επί χρόνια αγωνίζονταν σε ομάδες του NBA, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Την σεζόν 2019/20 ο Κουφός είχε 8.4 πόντους και 5.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ στην VTB League και 3.7 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 9 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.Τον Αύγουστο έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επειδή δεν βρήκε το συμβόλαιο που ήθελε στο NBA, ήταν δίχως ομάδα και έκανε ατομικές προπονήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν τώρα για την απόκτηση του, μιας και ο Χασάν Μάρτιν θα μπει στο χειρουργείο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ουσιαστικά θα είναι μία μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πάντως οι ερυθρόλευκοι έψαχναν έναν ψηλό σέντερ, έναν παίκτη που θα μπορέσει να τους δώσει όγκο, ύψος και ριμπάουντ. Κάτι που δεν κάνουν έως τώρα, ούτε ο Ελις ούτε ο Χασάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου