Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια γλυκιά ήττα από την Αϊντχόφεν! Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 2-1, αλλά σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα πέρασαν στους ''16'' της διοργάνωσης''. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.


Για τη δραματική πρόκριση του Ολυμπιακού: «Η γεύση είναι αυτή που αξίζει σε αυτή την περίσταση. Έγινε το δίκαιο και αυτό που αξίζαμε. Το 2-0 δεν ήταν δίκαιο, δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του ματς. Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι και θα ήταν άδικο να είχαμε αποκλειστεί. Είχαμε μεγάλο αγωνιστικό πνεύμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος. Θα ήταν άδικο να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός».

Για το 2-0 της Αϊντχόφεν στο πρώτο μέρος: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το πρώτο μέρος. Μπήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, είχαμε δύο ευκαιρίες. Μπήκαμε με αποφασιστικότητα, δείξαμε καλό πρόσωπο και το σκορ δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα».

Για τα σημαντικά γκολ του Χασάν στο τέλος: «Το αγωνιστικό μας πνεύμα ήταν σπουδαίο, δεν σταματάμε ποτέ ως την τελευταία στιγμή. Είμαστε περήφανοι, το πιστεύουμε ως το τελευταίο λεπτό. Πιστεύουμε στον Χασάν, όπως και σε όλη την ομάδα».

Για το αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στους 16: «Όχι καμία προτίμηση. Προτεραιότητα είναι να ξεκουραστούμε για το ματς της Δευτέρας στο πρωτάθλημα και έπειτα θα μας απασχολήσει η κλήρωση».

Μαντί Καμαρά.

Το τι γεύση του αφήνει το ματς: Καλησπέρα (στα ελληνικά). Είμαι ενθουσιασμένος.

Το πως νιώθει: Είμαι ενθουσιασμένος. Σηκώσαμε κεφάλι, αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες, πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και το κάναμε. Μία ομάδα που θέλει να παίρνει τίτλους πρέπει να συνεχίζει να προσπαθεί με αυτή τη νοοτροπία.

Το α' μέρος: Δεν νομίζω ότι παίξαμε άσχημα. Δεχθήκαμε τα 2 γκολ. Μπορεί να συμβεί αυτό. Με υπομονή δουλέψαμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε.

Τη συνέχεια: Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Ποτέ δεν ξέρεις. Να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα ένα.

Το εάν θέλει συγκεκριμένο αντίπαλο: Όχι δεν έχω προτίμηση. Δεν έχει σημασία. Θα δουλέψουμε όποιος και να είναι ο αντίπαλος.

Ουσεϊνού Μπα.

Την πρόκριση: Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πολύ ευτυχισμένοι παρότι σήμερα στο ματς δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Ευτυχώς ο Χασάν σκόραρε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Το πως πανηγύρισε χωριστά μετά το 2-1: Ήταν από χαρά. Ήταν ο τρόπος μου να πανηγυρίσω αυτό το γκολ. Σαν λύτρωση. Κάναμε τα πάντα για να κρατήσουμε την πιθανότητα για γκολ ανοιχτή. Όταν σκόραρε ο Χασάν ήταν σαν... απελευθέρωση για όλους. 

Τη συνέχεια: Πιστεύω πως είμαστε ομάδα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε και να προχωρήσουμε.

Τον περσινό αποκλεισμό από την ομάδα των Γουλβς: Ναι ο περσινός αποκλεισμός από την ομάδα των Γουλβς μας πείραξε. Είχαμε όνειρα. Αυτό πέρασε. Θέλουμε να συνεχίσουμε φέτος για κάτι πιο καλό.

Αχμέντ Χασάν.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι μία πολύ όμορφη διοργάνωση και τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Για το μυστικό του: «Πρέπει να το πιστεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέχρι το ημίχρονο ήμασταν πεσμένοι και απογοητευμένοι. Μας μίλησε ο προπονητής, μας μίλησαν και οι έμπειροι παίκτες ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τα δοκάρια, αλλά πρέπει να πιστεύεις μέχρι το τέλος.

Για την κλήρωση: «Μου αρέσει να παίζω απέναντι σε μεγάλους συλλόγους. Όταν είσαι μεγάλος σύλλογος μπορείς να παίξεις απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μπορούμε να παίξουμε απέναντι στον οποιονδήποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου