Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή μέρα και ηττήθηκε με 2-1 στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.΄

Πέδρο Μαρτίνς.

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κέρδισε ο καλύτερος. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε και να βάλουμε παραπάνω γκολ. Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε πολύ καλά αλλά θεωρώ πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Αυτό που περιμέναμε ήταν πως ο Παναθηναϊκός έπαιζε με χαμηλά άνετα. Μετά το γκολ ένιωθε άνετα και αμύνθηκε. Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα γκολ σε σωστό timing. Είχαμε όμως αρκετές ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερα γκολ. Δεν κέρδισε η πιο καλή ομάδα. Δυστυχώς εμείς χάσαμε αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι αυτό και να δούμε το επόμενο ματς με τη PSV. Θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι για εμάς».

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

«Δεν αποδιοργανωθήκαμε από το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε 68% κατοχή της μπάλας και θεωρώ ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δεν θα δεχτεί με κανένα τρόπο καμία ήττα και ειδικά αυτή. Όμως είμαστε μια ομάδα με δυνατό πνεύμα, θα φανούμε δυνατοί και θα το ξεπεράσουμε.

Όχι, δεν μας επηρέασε το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί. Γνωρίζαμε την αξία αυτού του παιχνιδιού και ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό».

Ματιέ Βαλμπουενά.

«Είμαστε απογοητευμένοι, μια ήττα σε ένα ντέρμπι δεν είναι ποτέ ευχάριστη, πόσο μάλλον όταν είναι από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό, περισσότερη κατοχή της μπάλας, όμως μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων, αφού μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Δεν νομίζω πως μας έλλειψε το πάθος, παίξαμε δυνατά, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά τις δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε λιγότερες ευκαιρίες από εμάς, αλλά έβαλε δύο γκολ αφού ήταν πιο αποτελεσματικός. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, όμως είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Πέμπτη.

Θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας όνειρο. Χάσαμε το αήττητο και είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θα πρέπει να αφήσουμε πολύ γρήγορα το παιχνίδι πίσω μας γιατί θέλουμε να κάνουμε ό,τι και πέρσι και ακόμα περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου