Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ο Τουρπέν στο Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός!


Ο έμπειρος Γάλλος διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν, θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό. 

Ο Τουρπέν ανήκει στην ελίτ κατηγορίας της UEFA και στο παρελθόν είχε σφυρίξει ξανά τους ερυθρόλευκους και πιο συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1 και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2.

Στον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1 είχε αποβάλει τον Σεμέδο με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ εκτός περιοχής, καθότι ο επιθετικός της Γουλβς βρίσκονταν σε προφανή θέση γκολ.

Το ματς της Supelreague, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 ήταν για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της σεζόν 2019-20, στις 28 Ιουνίου 2020. Είναι το ματς που ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά τον πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Τουρπέν έχει σφυρίξει ένα ακόμη ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα, το ΠΑΟΚ-Αρης 0-0 για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στις 19 Ιουλίου 2020.

Ακόμη την τρέχουσα σεζόν για τους ομίλους του Champions League σφυριξε Λάτσιο-Ντόρτμουντ 3-1, Ρεάλ-Ιντερ 3-2 και Αθλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν 1-1.

Την σεζόν ο Γάλλος ρέφερι έχει οριστεί στα εξής παιχνίδια του Champions League: Τσέλσι-Μπάγερν 0-3, Άγιαξ – Βαλένθια 0-1, Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ 3-1, Ζάλτσμπουργκ - Νάπολι 2-3 και Τότεναμ – Μπάγερν 2-7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου