Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

«Έσφαξαν» και την ΑΕΛ στη Τούμπα και ο Τσιπρας κράτησε την υπόσχεση του να πάρει με το έτσι θέλω το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Να και κάτι που τήρησε τον λόγο του ο Τσιπρας. Από πέρσι είχε ευχηθεί να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και τα «πιστόλια» της «εξυγίανσης» το κατάφεραν. Πρώτα στην Ξάνθη με την πρωτοφανή σφαγή του Ολυμπιακού (δεν δόθηκαν 3 πέναλτι κ.α.) και τώρα στην τούμπα όπου όταν η ΑΕΛ έκανε...το λάθος να προηγηθεί, η αγαπημένη ομάδα της κυβέρνησης πήρε πέναλτι και αποβολή παίκτη της ΑΕΛ και με τα χίλια ζόρια και την ελεεινή μπάλα που παίζει κατάφερε να κάνει το +8. Για πρώτη φορά στα χρονικά έχουμε ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ αφού όλες αυτές οι ΑΙΣΧΡΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ και τους παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ! Την ευχη Τσίπρα πραγματοποίησαν οι ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΜΕΛΟ ΠΕΡΕΙΡΑ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΕΔ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!

Ο Μελό ΠΕΡΕΙΡΑ πληρώνεται ΑΔΡΑ με 20.000€ το μήνα από τους Έλληνες φορολογούμενος υποτίθεται για μα φτιάξει την διαιτησία! Όμως αυτό που βλέπουμε είναι ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! Δείτε αναλυτικά:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ +2 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ -8:

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τους εξής βαθμούς λόγο διαιτησίας:
-ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗ 1-0. νίκησε την Τρίπολη 1-0 με ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΙ στο τελευταίο δεκάλεπτο:

ΚΛΕΜΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ:2
—Άρης ΠΑΟΚ 1-2 ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει με ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΚΛΕΜΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ:2
-ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ 0-1 στο σκορ στο 0-0 ο Βιεϊρίνια κάνει χέρι που θα το έδινε και ο ίδιος ο Σαββιδης όμως ο διαιτητής δεν βλέπει τίποτα με αποτέλεσμα αντί για 1-0 το ματς να λήξει 0-1 υπέρ του διορισμένου!

ΚΛΕΜΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ:3 
-ΠΑΟΚ ΑΕΛ 2-1. Η Λάρισα έκανε το...λάθος να προηγηθεί και τιμωρήθηκε! Μούφα πέναλτι,από μια φάση που έχει ξεκινήσει από χέρι του Πρίγιοβιτς και αποβολή υπέρ του διορισμένου και...2-1

ΚΛΕΜΜΕΜΟΙ ΒΑΘΜΟΙ:3

ΣΥΝΟΛΟ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΟΚ: 10

Άρα και χωρίς να βάλουμε τις σφαγές εναντίον του Ολυμπιακού (πχ τα ματς με ΑΕΚ ή το σημερινό με Ξάνθη) ο Ολυμπιακός έπρεπε να ήταν +2 κι όχι -8 στην βαθμολογία! Όμως άλλοι φαίνεται μα αποφασίζουν τι θα γίνει στο πρωτάθλημα κι όχι οι παίκτες και οι ομάδες!


#‎Κόκκινο_DNA

1 σχόλιο:

  1. Το εχω ξαναγραψει οτι με κυβερνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ δεν προκειται να δει ασπρη μερα η ομαδα μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή