Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Μαρινάκης:«Δικαίωση, αυτό είναι που ονειρευόμαστε. Μας έκαναν περήφανους!»

«Δικαίωση, αυτό είναι που ονειρευόμαστε. Μας έκαναν περήφανους!»
Συγκινημένος,αλλά και υπερήφανος ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης στις οποίες αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση του Θρύλου και ότι αυτός είναι ο Ολυμπιακός που όλοι ονερευόμαστε,ενώ ταυτόχρονα έκανε και αναφορά και για την ενίσχυση της ομάδας.

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Συγχαρητήρια και για τη νίκη και για την απόδοση. Ό,τι καλύτερο έχουμε δει. Μην ξεχνάμε και τον αντίπαλο. Παίξαμε δυνατά. Μια δικαίωση για όλους μας, για αυτή την ομάδα. Πιστεύουμε σε αυτό που ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον! Θα πάμε ακόμα καλύτερα. Αυτό που ζήτησα τώρα, είναι να ξεκουραστούν για 24 ώρες, να καθαρίσει το μυαλό τους και έπειτα, να συνεχίσουμε. Μας έκαναν όλους περήφανους!
Όλοι μαζί πανηγυρίσαμε σαν μια οικογένεια. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και, φυσικά, να έχουμε όλοι την υγειά μας και να είμαστε όλοι γεροί. Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από πολύ μικρός! Το όνειρο μου ήταν να κάνουμε την υπέρβαση στην Ευρώπη. Μέχρι σήμερα, είχαμε μεγάλες βραδιές, σήμερα, όμως είχαμε και μία ακόμα μεγαλύτερη.
Αυτός ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα. Είδατε πως πανηγύρισε αυθόρμητα. Αυτό είναι που ονειρευόμαστε. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, με πάρα πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν! Είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και θα πάμε ακόμα καλύτερα. Οπωσδήποτε θα κοιτάξουμε να βρούμε έναν παίκτη, ο οποίος να κάνει τη διαφορά. Θα το κοιτάξουμε σοβαρά. Χτίζεται μια πολύ μεγάλη ομάδα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο, στον προπονητή και σε όλους που είναι δίπλα. Ευχαριστώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου