Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Στις 12/1/2019 η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Το πρωτάθλημα ξεκινά με την 15η αγωνιστική
Στις 12-14/1/2019 θα διεξαχθεί η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η απόφαση πάρθηκε με απόλυτη πλειοψηφία από την λίγκα με ψήφους 13-3 και κατά της απόφασης αυτής ψήφισαν μονάχα οι Ολυμπιακός,Πανιώνιος,Άρης.
Είναι μια απόφαση που επιβαρύνει ιδιαίτερα το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων,καθότι στις 14 Φεβρουαρίου οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τη Ντινάμο στο Καραϊσκάκη και στις 17/18 Φεβρουαρίου θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τρεις μέρες αργότερα είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο Κίεβο και στις 24/25 Φεβρουαρίου οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Εν ολίγοις ο Ολυμπιακός θα έχει τέσσερα ντέρμπι εντός δέκα ημερών. Αυτό είναι μια απόφαση που αδικεί τον Ολυμπιακό και επιβαρύνει τον πρόγραμμα του,διότι είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και οι ομάδες της λίγκας,έδειξαν ότι δεν το σέβονται.
Παράλληλα αυτή η απόφαση είναι αντίθετη και με τον ΚΑΠ! Και αυτό διότι ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου προβλέπει να διεξάγεται εμβόλιμα όποια αγωνιστική αναβάλλονται.

ΥΓ. Έστω δεν ήθελαν την αγωνιστική ως εμβόλιμη,γιατί δεν την έκαναν την επόμενη εβδομάδα το τριήμερο 5-7/1/2019;


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου