Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Το απόλυτο μηδέν για την χάρτινη!Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 (Champions League)


Το αεκάκι ηττήθηκε και από την Μπενφίκα 1-0 στην Πορτογαλία και τερμάτισε με 0(!!) βαθμούς στον όμιλο της. Αυτή ήταν η χειρότερη συγκομιδή βαθμών για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα,κάνοντας έτσι το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ.
Για άλλη μια φορά η ''ομαδάρα'' του Μαρίνου ...Μουρίνιου και η ανερχόμενη ευρωπαϊκή δύναμη απέδειξε ότι δίχως Παπαπέτρου,Τζήλο,Ευαγγέλου και κυρίως τον μπάρμπα Θωμά δεν μπορεί να κάνει και πολλά πολλά. Και επίσης ότι αν ο επενδυτής ''τίγρης'' δεν βάλει χρήμα θα έρθουν και άλλα τέτοια και σε Ευρώπη,αλλά και σε Ελλάδα.
Για την ιστορία της αναμέτρησης το γκολ πέτυχε ο Γκριμάλντο με απευθείας εκτέλεσε φάουλ στο 88' και ενώ οι Πορτογάλοι είχαν απίστευτες χαμένες ευκαιρίες,καθώς και δύο δοκάρια στο παιχνίδι τους. 
Επιπλέον η ΑΕΚ για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν έκανε ούτε σουτ εντός περιοχής.

Γήπεδο: Ντα Λουζ
Διαιτητής: Μπόμπι Μάντεν
Βοηθοί: Άλαστερ Μάδερ, Σιν Χαρ

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Γκριμάλδο, Ρούμπεν Ντίας, Σεφέροβιτς, Σεμέδο, Πίτσι (59' Σέρβι), Ράφα Σίλβα (34' Ζίβκοβιτς), Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Ζοάο Φέλιξ (77' Καστίγιο), Ζέντσον Φερνάντες
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Τσόσιτς, Μοράν (77' Γκάλο), Κλωναρίδης (61' Γιαννιώτας), Μπογέ (68' Μάνταλος), Πόνσε.

Γκολ: 88' Γκριμάλδο
Κίτρινες: 37' Ρούμπεν Ντίας / 73' Χουλτ, 82' Γαλανόπουλος
Κόκκινη: 87' Γαλανόπουλος

ΥΓ. Κλείστε τα σύνορα μας ντροπιάζουν.
ΥΓ2. Ενδιαφέρον θα έχει και η τιμωρία που θα επιβληθεί στην ΑΕΚ για τα αίσχη με τον Άγιαξ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου