Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο,πήγε να το κάνει ντέρμπι προς το τέλος!Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1 (πρωτάθλημα)

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος με 2-1 επί του Παναιτωλικού
Ο Ολυμπιακός ήταν απλά εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό,αλλά προς το τέλος δέχθηκε ένα γκολ από το πουθενά και έκανε ντέρμπι το παιχνίδι. Σκόρερ του Ολυμπιακού ο Ποντένσε και ο Γκερέρο με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κουμπαράκης δεν έδωσε πέναλτι στους ερυθρόλευκους σε χέρι ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη,προς το τέλος του ημιχρόνου. Με δέκα τελείωσε ο Παναιτωλικός ύστερα από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα Χαντάκια στο 53'.
Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Ολυμπιακός που είναι στο -6 από τον ΠΑΟΚ,ο οποίος νίκησε την Λαμία με μια διαιτησία που έκανε όργια υπέρ του.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος έκανε το σουτ η μπάλα  κόντραρε στον Άργκους και ξεγέλασε τον Κυριακίδη και κατέληξε στα δίκτυα. Στο 16' σουτ του Μοράρ απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Σα. Στο 19' μακρινό σουτ του Ομάρ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κυριακίδη. Στο 25' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Γκερέρο,ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Φορτούνη και του Βούκοβιτς. Στο 35' σουτ του Μάζουρεκ απέκρουσε ο Σα. Στο 36' σέντρα του Ομάρ,κεφαλιά του Σισέ η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κυριακίδη. Στο 38' νέο σουτ του Μάζουρεκ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σα. Στο 43' ωραία ενέργεια του Ποντένσε και σουτ,το οποίο όμως απέκρουσε ο Κυριακίδης. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι είχαν μια καλή φάση στο 61' όταν ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά,αλλά μπλόκαρε ο Κυριακίδης. Στο 63' μακρινό ψηλοκρεμαστό βολέ του Κούτρη, ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 64' σε θέση βολής ο Γκερέρο,αλλά δεν νίκησε τον Κυριακίδη. Στο 67' ωραία σέντρα του Ποντένσε,αλλά ο Φορτούνης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά. Στο 70' ο Παναιτωλικός μείωσε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι με τον Καμαρά. Στο 81' κόρνερ του Φορτούνη,κεφαλιά του Σισέ που όμως δεν βρήκε στόχο.
Τελικό σκορ 2-1 για τον Ολυμπιακό που πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. Επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη εκτός έδρας την Κυριακή.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα-7
Ομάρ -6
Σισέ -6
Βούκοβιτς -6
Κούτρης -6
Γκιγιέρμε -7
Καμαρά -7
Φορτούνης -8
Ποντένσε -8
Ναουέλ -5
Γκερέρο -7

Νάτχο -6
Τοροσίδης -6
Μπουχαλάκης -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης), Χρήστος Μπαλτάς (ΕΠΣ Αχαΐας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (64' Νάτχο), Φορτούνης (87' Μπουχαλάκης), Ποντένσε, Ναουέλ (73' Τοροσίδης), Γκερέρο.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα, Χαντάκιας, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μάζουρεκ, Μανά (83' Γιαννιώτης), Ουίλιαν (56' Μαλής), Μοράρ (68' Καμαρά).

Γκολ: 11' Ποντένσε, 25' Γκερέρο / 70' Καμαρά
Κάρτες: 21' Σισέ / 27' & 53' (2η κίτρινη - κόκκινη) Χαντάκιας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου