Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Οι Θεοί κατέβηκαν στην γη!Απίστευτη πρόκριση του Θρύλου!Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1 (Europa League)

ΘΡΥΛΟΣ στην Ευρώπη είναι μόνος ένας!
Οι Θεοί κατέβηκαν στην γη!Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ιστορία του,κερδίζοντας την Μίλαν με 3-1. Οι ερυθρόλευκοι για να προκριθούν ήθελαν νίκη με δύο γκολ και αυτό ακριβώς έκαναν στο κατάμεστο ''Γ.Καραϊσκάκης'' και έκαναν όλη την Ευρώπη να παραμιλάει.
Ο Ολυμπιακός με αυτήν την νίκη του ξεγύμνωσε ένα ολόκληρο σύστημα,διότι την ίδια στιγμή που αυτός νικάει μεγαθήρια σαν την Μίλαν,άλλοι -που υποτίθεται είναι πρώτοι- τρώνε τρίμπαλα,από διάφορα χωριά της Ευρώπης. Αλλά κάποια στιγμή θα πέσει και η χούντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 την Μίλαν με την βαριά φανέλα που αυτή κουβαλάει,με σκόρερ τους Σισέ και Φορτούνη από το σημείο του πέναλτι,ενώ το δεύτερο γκολ ήταν από αυτογκόλ και πιο συγκεκριμένα από τον Ζαπάτα ύστερα από σουτ Γκιγιέρμε,ενώ το γκολ της Μίλαν,που είχε μειώσει προσωρινά το σκορ πέτυχε ο Ζάπατα. 
Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ στο παιχνίδι του,αλλά πότε η αστοχία και πότε ο Ρέινα του στέρησαν από την επίτευξη και άλλων τερμάτων.
Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδος που συνεχίζει στην Ευρώπη και αυτή η νίκη του έφερε την χώρα μας στην 13η θέση της βαθμολογίας της UEFA.
Εκπληκτική εμφάνιση από όλους τους παίχτες που έδειξαν ότι άμα παίζουν παθιασμένα είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.
Όσον αφορά τον κόσμο ότι και να πούμε είναι λίγο. Ήταν απλά υπέροχος,στην κυριολεξία ο 12ος παίχτης της ομάδας που την φωνή του,έσπρωξε την ομάδα σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Διότι δεν νίκησε απλώς την Μίλαν,των 500 εκατομμυρίων ευρώ,αλλά την ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ.
Τελικό σκορ 3-1 και πλέον οι ερυθρόλευκοι αναμένουν τον αντίπαλο τους για την φάση των ''32''. Επόμενη αναμέτρηση για τους Πειραιώτες κόντρα στην Λαμία την Κυριακή στο ''Γ.Καραϊσκάκης''.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα-10
Ομάρ -10
Σισέ -10
Βούκοβιτς -10
Κούτρης -10
Γκιγιέρμε -10
Καμαρά -10
Φετφατζίδης -10
Ποντένσε -10
Φορτούνης -10
Γκερέρο -10

Νάτχο -10
Τοροσίδης -10
Μπουχαλάκης -10

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -10



Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Benoît Bastien (FRA)
Βοηθοί: Hicham Zakrani (FRA), Frédéric Haquette (FRA)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Benoît Millot (FRA), Jérôme Miguelgorry (FRA)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουΐ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (79' Τοροσίδης), Φορτούνης, Ποντένσε (85' Μπουχαλάκης), Φετφατζίδης (69' Νάτχο), Γκερέρο.
ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Σαπάτα, Ροντρίγκες (85' Χαλίλοβιτς), Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο, Κουτρόνε(78' Λασάλτ), Ιγκουαΐν.

Γκολ: 60' Σισέ, 69' Γκιλιέρμε, 81' πεν. Φορτούνης / 72' Σαπάτα
Κάρτες: 41' Κούτρης, 44' Σισέ / 13' Τσαλχάνογλου, 42' Μπακαγιόκο, 54' Ρέινα, 80' Αμπάτε

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ GROUP F:

1. Μπέτις 12 (7-2)
2. Ολυμπιακός 10 (11-6)
3. Μίλαν 10 (12-9)
4. Ντουντελάνζ 1 (3-16)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου