Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Χθες αποδείχτηκε ποιος είναι ο πραγματικός Πρωταθλητής και ποιος ο διορισμένος!

Χθες μέσα σε λίγες ώρες ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ»! Από την μια ο...τρίτος στη βαθμολογία της εξυγίανσης Ολυμπιακός ΔΙΕΛΥΣΕ με 3-1 την πανίσχυρη Μίλαν των 7 τίτλων Τσάμπιονς Λιγκ και την απέκλεισε, από την άλλη η αγαπημένη ομάδα της κυβέρνησης και του Γραμμενου έτρωγε άλλη μια ευρωπαϊκή ΦΑΠΑ από άλλο ένα χωριό της Ευρώπης τερματίζοντας 4ος και καταϊδρωμένος σε όμιλο με Βιντι και Μπάτε! Με απόφαση λοιπόν Γραμμενου, ΠΕΡΕΙΡΑ, ΚΕΔ και εμμέσως και της ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός που δοξάζει την Ελλάδα και παίζει την καλύτερη μπάλα είναι στο -8 από τον ΠΑΟΚ που ξεφτιλίζεται με αντιπάλους άγνωστα χωριά της Ευρώπης!

Ο τρίτος Ολυμπιακός μάζεψε 10 βαθμούς σε όμιλο με Μίλαν και Μπέτις ενώ ο διορισμένος από την «εξυγίανση» πρωτοπόρος ΠΑΟΚ μόλις 3 βαθμούς με κάτι άγνωστα χωριά της Ευρώπης!

Χθες όμως ξεφτιλίστηκε πλήρως το σάπιο σύστημα της της Σούπερ Λίγδας και στη φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού! Ο αρχηγός της Μίλαν, Αμπάτε, τραβάει τον Τοροσίδη σε στημένη φάση και την ρίχνει κάτω. Αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη ο διαιτητής έδωσε σωστά το πέναλτι υπερ του Θρύλου! Που όμως ακριβώς ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ; Μας στο γεγονός ότι η φάση είναι ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ με αυτή στην Ξάνθη όπου οι αμυντικοι της Ξάνθης τραβούσαν Τοροσίδη και Σισέ αλλά ο Τζηλος ως καλός στρατιώτης της εξυγίανσης έκλεισε τα μάτια, οχι μια, όχι δυο αλλά ΤΡΕΙΣ φορές σε καταφανέστατα πέναλτι υπερ του Ολυμπιακού και του στέρησε με το έτσι θέλω άλλους δυο βαθμούς!
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου