Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Εξαιρετική μπάλα από τον Θρύλο!Ολυμπιακός-Λαμία 3-0 (πρωτάθλημα)

Καλή μπάλα, καλώς τα παιδιά και 3-0...
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Λαμία,καθώς επικράτησε με 3-0. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε φόρμα και αυτό είχε ως συνέπεια να φτάσουν άνετα στην επικράτηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα γκολ των Πειραιωτών πέτυχαν οι Γκερέρο,Φετφατζίδης και Ομάρ. Οι Πειραιώτες είχαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες με καλύτερη το δοκάρι του Σισέ στο 37'.
Τραγελαφικός για ένα ακόμη ο διαιτητής. Αυτήν την φορά δράστης ο Διαμαντόπουλος που στο 17' δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε ανατροπή του Ομάρ από τον Καρυπίδη. Μια φάση πεντακάθαρη στην οποία η ''εξυγίανση'' έδωσε και πάλι τα ρέστα της.
Καταπληκτικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο ερυθρόλευκος κόσμος. Περίπου 20.000 ερυθρόλευκοι οπαδοί βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εμψύχωναν τους παίχτες της ομάδας του Πειραιά από το πρώτο ως τελευταίο λεπτό.
Ο Μαρτίνς έκανε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι,καθώς ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα οι Μιράντα, Μπουχαλάκης και Νάτχο. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και είχαν συμμετοχή στα γκολ της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή του φάση στο παιχνίδι μόλις στο 2',όταν από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη,ο Γκερέρο έπιασε την κεφαλιά,αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 17' η αλητεία της ''εξυγίανσης'' και αυτήν την εβδομάδα συνεχίστηκε. Ο Ομάρ ανατράπηκε από τον Καρυπίδη,αλλά ο Διαμαντόπουλος,με τον βοηθό του Αλεξέα έκλεισαν τα μάτια. Στο 32' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Υποδειγματική αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό με τον Μιράντα να πασάρει για τον Νάτχο, εκείνος «κουβάλησε» για αρκετά μέτρα την μπάλα, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Φορτούνη, εκείνος έδωσε στον Γκερέρο που πλάσαρε τον Σαράνοφ. Στο 34' υποδειγματική ενέργεια του Φορτούνη, ο οποίος πέρασε τρεις παίχτες της Λαμίας,αλλά το σουτ πέρασε πάνω από την εστία του Σαράνοφ. Στο 37' είχαμε δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Φάουλ από τον Φορτούνη, ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά,η οποία όμως σταμάτησε στο δοκάρι του Σαράνοφ. Στο 45' νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό,ύστερα από ωραίο συνδυασμό των παιχτών του Ολυμπιακού,η μπάλα κατέληξε στον Φορτούνη που όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαράνοφ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 1-0.
Ο Ολυμπιακός μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 46' ο Φορτούνης σέντραρε από τα δεξιά,ο Γκερέρο έστρωσε στον Φετφατζίδη και ο οποίος νίκησε τον Σαράνοφ,σε σουτ σε κίνηση. Στο 51' είχαμε και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού. Ύστερα από προσπάθεια του Μπουχαλάκη,η μπάλα κατέληξε στον Φορτούνη,ο οποίος έπιασε το σουτ,απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας της Λαμίας και ο Ομάρ στην επαναφορά την έστειλε στα δίκτυα. Στο 60' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό,με τον Φορτούνη να περνάει τρεις παίχτες της Λαμίας,αλλά τον Σαράνοφ να τον νικάει. Στο 65' σουτ του Δημούτσου,εξαιρετική επέμβαση από τον Σα. Στο 93' ο Νάτχο από θέση βολής αστόχησε.
Τελικό σκορ 3-0 με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στις νίκες για το πρωτάθλημα. Επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους την Τετάρτη κόντρα στον Άρη Αβάτου εκτός έδρας.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα-8
Ομάρ -9
Μιράντα -7
Σισέ -7
Κούτρης -7
Γκιγιέρμε -7
Μπουχαλάκης -8
Φορτούνης -9
Φετφατζίδης -8
Νάτχο -8
Γκερέρο -8

Τσιμίκας -7
Βρουσάι -6
Μάνος -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -9

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Τρύφων Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης (68' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης (76' Βρουσάι), Φορτούνης, Γκερέρο (86' Μάνος).
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν (77' Καραγκούνης), Μπερτόλιο (64' Μπουλούλης), Καραμάνος (70' Τσούκαλος).
Γκολ: 32' Γκερέρο, 46' Φετφατζίδης, 51' Ελαμπντελαουί / -

Κάρτες: - / 39' Μπερτόλιο, 51' Μπλάζιτς, 91' Τσούκαλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου