Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Οι Νέοι ήταν ωραίοι!Άρης Αβάτου-Ολυμπιακός 1-2 (κύπελλο)

Οι νέοι ήταν ωραίοι...
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη την φάση των ομίλων στο κύπελλο Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι σε έναν όμιλο με Λεβαδειακό,Παναχαϊκή και Άρη Αβάτου έκαναν το απόλυτο με 3/3 νίκες και την Παρασκευή στην κλήρωση θα μάθουν τον αντίπαλο τους για την φάση των ''16''.
Σκόρερ του Ολυμπιακού οι Βρουσάι και Ανδρούτσος,ενώ από τον Άρη Αβάτου το γκολ πέτυχε ο  Σαρηγιαννίδης. Πάρα πολλές αλλαγές από τον Μαρτίνς που έδωσε χρόνο σε νέα παιδιά από τις ακαδημίες,ενώ ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα έκαναν οι Απόστολος Μαρτίνης και Γιώργος Ξενιτίδης,καθώς και οι Μαρίνος και Πέιος που μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι.
Σε σχέση με τον προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος μονάχα ο Μιράντα ξεκίνησε ως βασικός,καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού άλλαξε τα 10/11 της ενδεκάδας.
Ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία στο 6',όταν ο Μασούρας έκανε την σέντρα,αλλά ο Μάνος δεν μπόρεσε σε σουτ στην κίνηση να νικήσει τον Αμουτζάκη. Στο 11' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Βρουσάι. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής και νίκησε τον Αμουτζάκη. Στο 23' ο Πάρντο βρίσκει πολύ ωραία τον Μάνο,αλλά το πλασέ του τελευταίου δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Στο 25' σουτ του Δόντσου μπλόκαρε πολύ ωραία ο Χουτεσιώτης. Στο 29' σουτ του Μάνου έξω από περιοχή, ο Αμουτζάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία κι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 30' ύστερα από γέμισμα του Ξενιτίδη η μπάλα έφτασε στον Πάρντο,αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 40' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ από τον Ανδρούτσο. Ο Πάρντο σούταρε,ο Αμουτζάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Θανάσης Ανδρούτσος έκανε το 0-2. Στο 45' ο Άρης Αβάτου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των ερυθρόλευκων και με κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη μείωσε το σκορ σε 1-2. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 1-2 υπέρ των Πειραιωτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και δεν είχαμε πολλές φάσεις στο παιχνίδι. Στο 76' φάουλ του Πάρντο,η μπάλα πάνω από την εστία του Αμουτζάκη. Στο 79' σέντρα του Πάρντο από τα δεξιά, κεφαλιά του Μάνου, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αμουτζάκη. Στο 93' σουτ του Βρουσάι,έδιωξε σε κόρνερ ο Αμουτζάκης.

Δείτε την βαθμολογία των παιχτών:

Χουτεσιώτης -6
Μασούρας -6
Μιράντα -5
Νικολάου -5
Μαρτίνης -7
Πάρντο -9
Ανδρούτσος -7
Ξενιτίδης -6
Βρουσάι -8
Βοΐλης -5
Μάνος -6

Νεοφυτίδης -
Μαρίνος -
Πέιος -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72' Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (55' Κρασώνης) και Κοτόπουλος (46' Ζωσιμίδης).

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (91' Πέιος), Πάρντο (90' Μαρίνος), Βρουσάι, Μάνος και Βοΐλης (84' Νεοφυτίδης).



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου