Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Δικαίωση Σάββα Θεοδωρίδη για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Δικαίωση για τον Σάββα Θεοδωρίδη!

Δικαίωση για τον Σάββα Θεοδωρίδη για τα όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης είχε αποβληθεί από τον ανεκδιήγητο Μάνταλο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου γιατί είχε πει τη φράση "Είναι ξεφτίλα αυτά που γίνονται εδώ πέρα" κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια, μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Και ο ρέφερι του ματς, όταν επέστρεψαν οι ομάδες από τα αποδυτήρια, απέβαλλε τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, γιατί θεώρησε ότι η φράση αφορούσε εκείνον.... Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία ο Θεοδωρίδης.
Ο ίδιος θεώρησε ότι η αποβολή του ήταν άδικη και μάλιστα είχε χαρακτηρίσει ότι έγινε κατόπιν άνωθεν εντολών. Επί της ουσίας το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League που συνεδρίαση, απάλλαξε τον Σάββα Θεοδωρίδη για το ματς στο ΟΑΚΑ, την 21η αγωνιστική.
Διαβάστε την σχετική απόφαση: "Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Θεοδωρίδη (Αντιπρόεδρο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 19/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Σ. Θεοδωρίδη: απαλλάσσονται".


#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου