Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Αφιέρωμα!Η προσφορά του Σωκράτη Κόκκαλη στον Θρύλο!


Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκαλης
Επειδή ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες κάποιες φωνές για τον γίγαντα Σωκράτη Κόκκαλη το KOKKINO DNA θυμάται την προσφορά του μεγάλου αυτού άντρα στον Ολυμπιακό. Ένας Ολυμπιακός ο οποίος βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού και με τον Κόκκαλη στον τιμόνι του,έγινε ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ,κόντρα σε όλους και σε όλα.
Ένας Κόκκαλης που όταν ανέλαβε τον Θρύλο εκτός από τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων είχε να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Βαρδινογιάννη,αλλά και τον Μελισσανίδη και ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη απλώς τους εξαφάνισε. Κατακτώντας 7 συνεχόμενους τίτλους και 12 τίτλους σε 14 χρόνια.
Αλλά το κυριότερο έργο του Κόκκαλη είναι ότι άφησε πίσω του ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και ένα προπονητικό κέντρο που θα το ζήλευαν πολλές ομάδες της Ευρώπης,
Μην ξεχνάμε βεβαίως και τα τεράστια ονόματα που έφερε ο μεγάλος Κόκκαλης στον Ολυμπιακό βλ. Ζιοβάνι,Μέλμπεργκ,Ζάχοβιτς,Ριβάλτο,Γκάλετι,Καρεμπέ,Ζε ελίας,Ζέτεμπεργκ κτλ.

Επί εποχής Κόκκαλη ο Ολυμπιακός απέκτησε στο ποδόσφαιρο:

12 πρωταθλήματα,5 κύπελλα και 1 σούπερ καπ, είχε 1 συμμετοχή στα προημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ και δύο συμμετοχές στην φάση των ''16''.

Επί εποχής Κόκκαλη στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός απέκτησε:

5 πρωταθλήματα,τρία κύπελλα και 1 ευρωπαϊκό και άλλες τρεις συμμετοχές σε φάιναλ φορ.


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου