Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Πάρτε του την σφυρίχτρα!Πάλι τα έκανε θάλασσα ο ''κορυφαίος''!

Ξεφτιλίζουν την Ελλάδα και στην Ευρώπη!
Πάλι τα έκανε ''μαντάρα'' για φέτος ο κορυφαίος της ''εξυγίανσης'' Σιδηρόπουλος. Αυτήν την φορά ο ''κορυφαίος'' έδωσε ρεσιτάλ στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου.
Στο 32’ ο Αλόνσο ανέτρεψε τον Γουόλκοτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Σιδηρόπουλος δεν είδε το ξεκάθαρο πέναλτι. Μάλιστα, φαίνεται ότι ξέφυγε και από την προσοχή του Καλογερόπουλου, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την εστία του Νόιερ.
Αλλά ο ''κορυφαίος'' δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να δίνει ρεσιτάλ. Στο 54' έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Μπάγερν και ενώ αρχικά έδειξε κίτρινη στον Κοσιελνί,αυτή μετατράπηκε σε.....κόκκινη από τον άλλον ''εξυγιαντή'' Καλογέροπουλο.
Αυτό ήταν το δεύτερο λάθος του Σιδηρόπουλου την φετινή σεζόν στην Ευρωπή,καθώς στο παιχνίδι Παρί-Λουντογκόρετς δεν είχε δώσει πέναλτι υπέρ των Γάλλων.
Στην Ελλάδα όμως τα λάθη του δεν έχουν τελειωμό, από την βουτιά-πέναλτι του Μπεργκ στην Λειβαδειά,από τη μη αποβολή του Πατιτό στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό,από το μούφα πέναλτι στον Βιγιαφάνες στο παιχνίδι του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό,το άουτ που μετατράπηκε σε κόρνερ και χάρη σε αυτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ,από το φάουλ εκτός περιοχής που μετατράπηκε σε....πέναλτι στο παιχνίδι Πανιώνιος-Ξάνθη ως και στα τελευταία καμώματα του στον αγώνα ΑΕΚ-Πλατανιάς που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ και άδικη αποβολή στον Μπανανά.
Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα σφυρίγματα του κορυφαίου;εμείς ένα έχουμε να πούμε γιατί σφυρίζει ακόμα;


#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου