Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο αποκλεισμός,οι ευθύνες και η επόμενη μέρα για τον Θρύλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακος
Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός συνέχειας του γιουρόπα λιγκ,αφού ηττήθηκε από την Μπεσίκτας με 4-1 στην Πόλη. Ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση,αντιθέτως η απόδοση των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών ήταν κάτω του μετρίου και κυρίως των πρωτοκλασάτων.
Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης,αλλά ο Λέαλι κατά κύριο λόγο,αλλά και η αμυντική αδράνεια του Ολυμπιακού στέρησαν αυτήν την μεγάλη πρόκριση. Ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για αυτήν την πρόκριση,διότι μπορεί να μπήκε πολύ νωθρά στα παιχνίδι και να δέχτηκε νωρίς-νωρίς δύο γκολ,αλλά με την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα ευτύχησε να μειώσει το σκορ και στην συνέχεια να παίζει με παίχτη παραπάνω,αφού η Μπεσίκτας έμεινε με δέκα παίχτες από το 38'.  Σε αυτά τα λεπτά που έμεινε με παίχτη παραπάνω πίεσε,έχασε δύο-τρεις καλές φάσεις,αλλά είδαμε τον Λεάλι για ένα ακόμη παιχνίδι να κρεμάει την ομάδα του,μην ξεχνάμε ότι ο Λεάλι είχε τεράστια ευθύνη και στο γκολ και στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.
Εδώ όμως οι ευθύνες δεν μόνο του Λεάλι,αλλά κυρίως αυτουνού που πρότεινε τον Λεάλι στον Ολυμπιακό,αλήθεια βάσης ποιας λογικής αποκτήθηκε αυτός ο τερματοφύλακας;οι σκάουτερ δεν τον είχαν παρακολουθήσει στις προηγούμενες ομάδες του;διότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά τα λάθη τα κάνει μόνο στον Ολυμπιακό. Καλά τα σχόλια κάποιων δημοσιογράφων περί νέου Μπουφόν το καλοκαίρι είναι τουλάχιστον γελοία. Πραγματικά ο δανεικός στον Πανιώνιο Γιαννιώτης,τι έχει να ζηλέψει από τον Ιταλό πορτιέρο;τέσπα εμείς το μόνο που ελπίζουμε είναι ότι το παιχνίδι με την Μπεσίκτας να ήταν και το τελευταίο για τον χειρότερο τερματοφύλακα που πέρασε από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.
Τώρα όσον αφορά τις ευθύνες του Βούζα για τον χθεσινό αποκλεισμό, η ευθύνη η μεγάλη ακούει στο όνομα Ρέτσος. Σίγουρα ο Ρέτσος είναι ένα μεγάλο ταλέντο που έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του,όμως σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται η εμπειρία και την εμπειρία αυτήν δεν την έχει σίγουρα ο Ρέτσος. Όποτε και εκ του αποτελέσματος κρίνεται ως λάθος η μη χρησιμοποίηση του Μποτία που κατά γενική ομολογία είναι ο καλύτερος στόπερ του Ολυμπιακού σε ένα τόσο σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι. Στις άλλες θέσεις ο Βούζας παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και φυσικά να επισημάνουμε ότι ο Βούζας ενεργοποίησε ξανά την τριάδα (Τσόρι,Καμπιάσο,Μάριν) και αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά του.Τώρα όσον αφορά την διοίκηση της ομάδας έχει και αυτή τις ευθύνες της,με μεγαλύτερη ευθύνη την πώληση του Μιλιβόγιεβιτς την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σίγουρα τα 16 εκατομμύρια είναι πολλά,αλλά μια σοβαρή ομάδα δεν πουλάει το καλύτερο παίχτη της μεσούσης της περιόδου. Σίγουρα ο Ρομαό έχει πολλά θετικά στοιχεία,αλλά ο Μιλιβόγιεβιτς αυτήν την περίοδο ήταν όλο το κέντρο του Ολυμπιακού. Από εκεί και έπειτα οι διοικούντες του συλλόγου οφείλουν ήδη από τώρα να ετοιμάζουν τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν και να μην έχουμε πάλι τα περσινά,όπου περιμέναμε όλες οι μεταγραφές να γίνουν στο τέλος του Αυγούστου. Ο Ολυμπιακός παίζει πάλι προκριματικά και η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη ως τα μέσα Ιούλη για να ανταποκριθεί στους στόχους της και απλώς να μπουν κάποιες τελευταίες πινελιές τον Αύγουστο,ας ελπίσουμε το πάθημα,να έγινε μάθημα για κάποιους.
Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στους δύο στόχους του πρωτάθλημα και κύπελλο. Δύο στόχοι που φέτος είναι σημαντικότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Πλέον θα πρέπει να υπάρξει σοβαρότητα από πλευράς παιχτών,στήριξη από τους οπαδούς της ομάδας,καθότι την Κυριακή ακολουθεί ο τελικός με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο. Και είναι τελικός για πολλούς και διάφορους λόγους από βαθμολογικούς ως ψυχολογικούς,γιατί σίγουρα μια τρίτη ήττα σε συνεχόμενα ντέρμπι,θα είναι ότι χειρότερο, Επομένως τα κεφάλια μέσα και διπλό μέσα στο εξοχικό μας στην Λεωφόρο.

 #‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου