Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Βελτιώθηκε και μπορούσε να κερδίσει! Ολυμπιακός Μπεσίκτας 1-1

Ο Θρύλος παρουσιάστηκε βελτιωμένος, ο Καμπιάσο ήταν εκπληκτικός και ξεφτίλισε τον Μπέντο, ο Λεάλι ήταν μοιραίος και το τελικό σκορ 1-1. Όλα ανοιχτά για την ρεβάνς αφού ο Ολυμπιακός δείχνει να ανεβαίνει. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν μόνο νίκη ή ισοπαλία από 2-2 και πάνω για να προκριθούν στα προημιτελικά του Europa League. Καμίνι απόψε το "Γ. Καραϊσκάκης" στον αγώνα με την Μπεσίκτας, αφού ήταν γεμάτο από τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος δεν σταμάτησε να σπρώχνει με τη φωνή του, τους παίκτες. 
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ παθιασμένα στο παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες φάσεις με μεγαλύτερη το σουτ του Ελιουνούσι στο 19'.το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Τούρκων. Τελικά το γκολ για τους Πειραιώτες ήρθε στο 36' όταν ο Ανσαριφάρντ έκανε πολύ όμορφη ενέργεια από δεξιά, πήρε την μπάλα, προσποιήθηκε, στη συνέχεια γύρισε προς την εστία και έβγαλε σέντρα με το αριστερό και ο Καμπίασο που «τρύπωσε» στην «καρδιά» της άμυνας των Τούρκων την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά! Η Μπεσίκτας είχε όλη και όλη μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με εκτέλεση φάουλ του Ταλίσκα στο 40'. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπεσίκτας μπήκε δυνατά και έχασε δύο καλές φάσεις με τον Ταλίσκα στο 49' και 50'΄και τελικά πέτυχε γκολ από το πουθενά. Στο 53' ο Λεάλι έστρωσε ουσιαστικά την μπάλα στον Αμπουμπακάρ και έτσι η Μπεσίκτας πήρε το προβάδισμα πρόκρισης. Στην συνέχεια οι παίχτες του Ολυμπιακού επηρεάστηκαν από την ισοφάριση και δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Τελικό σκορ 1-1 και πλέον όλα θα κριθούν στην ρεβάνς στις 16/3. 
Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των παιχτών του Ολυμπιακού και είχε συνομιλία με τους παίχτες της ομάδας. Δείτε σχόλιο για τον αγώνα, τη βαθμολογία των παικτών και τα στατιστικά του ματς.  




Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Λεάλι 1
Φιγκέιρας 7
Μποτία 4
Ρέτσος 7
Σισσοκό 7
Ρομαό 8
Καμπιάσο 10
Φορτούνης 5
Ελιονουσι 6
Μανθάτης 6
Ανσαριφάρντ 7

Ντα Κόστα 7
Μάρτινς 5
Μάριν 5

Βούζας 7

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Danny Makkelie (NED)
Βοηθοί: Mario Diks (NED), Hessel Steegstra (NED)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Kevin Blom (NED), Kamphuis Jochem (NED)
Τέταρτος διαιτητής: Jan Vries (NED)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία (λ.τ. 64' Ντα Κόστα), Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο (70' Μαρτίνς), Φορτούνης (74' Μαρίν), Μανθάτης, Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Γκοκχάν, Τόσιτς, Μαρσέλο, Αντριάνο, Χάτσινσον, Τολγκάι Αρσλάν (46' Εζιακούπ), Ταλίσκα (90+3' Ινλέρ), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ (82' Τοσούν).

Γκολ: 36' Καμπιάσο / 53' Αμπουμπακάρ
Κάρτες: - / 15' Τολγκάι Αρσλάν, 66' Μαρσέλο

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου