Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Πάλι ήττα για τον Ολυμπιακό του Μπέντο. Παοκ-Ολυμπιακός 2-0

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός μόνο στο πρώτο 20λεπτο και μετά... τα γνωστά. Κατέρευσε στο β ημίχρονο κι έχασε και από τον μπαοκ. Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα από το 1995-96, αλλά ο Μπέντο δεν φεύγει παρότι όλοι βλέπουμε ότι δεν τραβάει η ομάδα με αυτόν τον προπονητή ο οποίος επιμένει στις εμμονές του και στην μη αξιοποίηση όλου του ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας (51 β.), όντας στο +8 από τον αποψινό του αντίπαλο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πλήρωσαν τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο, όταν θα μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Στα τελευταία λεπτά, ο Κύζας δεν καταλόγισε πέναλτι για τον Ολυμπιακό, σε χέρι του Σάκχοφ στην περιοχή,συν το γεγονός ότι σε όλο το παιχνίδι σφύριζε προκλητικά υπέρ του παοκ σε πολλές φάσεις και έβγαζε με ευκολία την κίτρινη σε παίχτες του Ολυμπιακού με αποκορύφωμα την κίτρινη στον Φιγκέιρας,που απλά ήταν για γέλια. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Σάχοβ στο 53' και Πρίγιοβιτς στο 60',ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ουάρντα είχε δοκάρι. Από πλευράς Ολυμπιακού οι δύο μεγάλες του ευκαιρίες ήταν στο ξεκίνημα του αγώνα με Σισοκό και Ανσαριφάρντ, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού απείλησε με τον Καρντόσο σε κεφαλιά και με τον Φιγκέιρας σε σουτ.

Από τη σεζόν 1995-96 είχε να υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, κάτι που συνέβη και πάλι μετά το 2-0 του ΠΑΟΚ επί των "ερυθρολεύκων". Η αρχή έγινε στις 19 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, όταν η ΑΕΚ επικράτησε των πρωταθλητών με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκαν και στις 26 του ίδιου μήνα από τον Πανιώνιο στο "Καραϊσκάκης".
Έτσι, 21 χρόνια μετά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται και πάλι στην ίδια θέση που τον είχαν φέρει τότε ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Αθηνών και ο ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, στις 28 Απριλίου 1996, οι "πράσινοι" είχαν νικήσει 1-0 τον "αιώνιο" αντίπαλό τους στο ΟΑΚΑ, χάρη στο γκολ του Στράτου Αποστολάκη στο 10ο λεπτό.




 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Λεάλι 4
Φιγκέιρας 3
Σισοκό 6
Μποτία 5
Ρέτσος 1
Ρομαό 5
Ανδρούτσος 6
Φορτούνης 7
Σεμπά 4
Ελιονούσι 3
Ανσαριφάρντ 5

Μάρτινς 3
Μανθάτης 3
Καρντόσο 2

Πάουλο Μπέντο 0

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας)
Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (ΕΠΣ Ηπείρου), Χρήστος Μπάλτας (ΕΠΣ Αχαΐας)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς (78' Λέοβατς), Μάτος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Ουάρντα, Κάμπος (73' Κάτσε), Ενρίκε (65' Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς.
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Ανδρούτσος (63' Μαρτίνς), Φορτούνης, Ελιουνούσι (67' Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ (80' Καρντόσο).

Γκολ: 53' Σάχοβ, 60' Πρίγιοβιτς
Κάρτες: 28' Μάτος, 41' Βαρέλα, 66' Κάμπος, 72' Μυστακίδης, 78' Λέοβατς - 20' Φιγκέιρας, 36' Ελιουνούσι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου