Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ξεφτίλισε και ο Πογιέτ τον ''επενδυτή'' Μελισσανίδη!

Νέα
Μετά τον Κετσπάγια,ένας ακόμη πρώην προπονητής της αεκ, ξεφτίλισε τον ψευτοεπενδυτή Μελισσανίδη. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Πογέτ ο οποίος σε δηλώσεις του στην nova,αναφέρθηκε για ποιο λόγο αποχώρησε από την αεκ,αλλά και για το γεγονός ότι οι διοικούντες της αεκ δεν βάζουν λεφτά για μεταγραφές.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πογέτ:

«Θα σας πω δύο λόγους «κλειδιά» για τους οποίους δεν έμεινα. Ο πρώτος είναι ότι δεν μου έγινε ποτέ κάποια πρόταση. Στο λόγο μου. Ούτε ένα ευρώ, ούτε 1 εκατ. ευρώ. Κανένας δεν μου έκανε πρόταση. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ήθελα να κερδίζω το πρωτάθλημα. Να ανταγωνιστώ τον Ολυμπιακό και να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να βελτιώσουμε την ομάδα. Έπρεπε να πάρουμε 2-3 παίκτες για να ενισχύσουμε περισσότερο αυτό που είχαμε δημιουργήσει τους προηγούμενους μήνες. Η κίνηση αυτή θα μας έδινε τη δυνατότητα να μειώσουμε την απόσταση απ’ τον Ολυμπιακό. Δεν είδα να γίνεται. Δεν ήταν εφικτό.
Δε μιλήσαμε ποτέ για οικονομικά. Όλοι οι παίκτες που ήταν στην ομάδα, τους οποίους είχε φέρει πέρυσι ο Μπράνκο (Μιλοβάνοβιτς) ήταν ελεύθεροι. Η ομάδα δεν είχε πληρώσει τίποτα για να τους αποκτήσει. Για να φέρεις όμως παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά πρέπει να τους αγοράσεις και μέχρι εμείς, λέω εμείς επειδή ακόμα νιώθω μέλος της ομάδας, μέχρι η ΑΕΚ ξοδέψει κάποια χρήματα για να φέρει ποδοσφαιριστές που θα είναι στη σωστή ηλικία της καριέρας τους και με τη σωστή νοοτροπία, να έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν τη διαφορά, θα είναι πολύ δύσκολο!
Θα φέρω ένα παράδειγμα. Τον επιθετικό που έχει έρθει τώρα από την Λας Πάλμας, τον Σέρχιο Αραούχο, μπορεί η ΑΕΚ να τον αγοράσει; Γιατί αυτός θα κάνει τη διαφορά».

Τι δεν καταλαβαίνετε ρε ''εξυγιαντές'';




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου