Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Τρελό τρολάρισμα από τους σχολιαστές των επίμαχων φάσεων!

Βαρούχας: «Χέρι του Ιντέγε, κανένα φάουλ στο δεύτερο γκολ»
Το τρολάρισμα ορισμένων σχολιαστών και καθηγητών της διαιτησίας για τις επίμαχες φάσεις δεν έχει όρια. Χθες η ΑΕΚ νίκησε την υπερόμαδα του Σαββίδη και του Ίβιτς με 3-0, στο τρίτο γκολ της ΑΕΚ η μπάλα προτού καταλήξει στα δίκτυα,βρίσκει -χωρίς πρόθεση- στο χέρι του Αραβίδη. 
Αυτή όμως η φάση μας θύμισε το περσινό γκολ του Ολυμπιακού στην Βέροια με τον Ιντέγιε,δείτε οι περίφημοι σχολιαστές των επίμαχων φάσεων, τι έλεγαν για το τότε γκολ του Ολυμπιακού και τι λένε τώρα για το γκολ της ΑΕΚ.

Όπως βλέπει κάποιος από το 1.25 και μετά η μπάλα βρίσκει πρώτα στο γόνατο του Αραβίδη και κατόπιν στο χέρι.όμως το γκολ μέτρησε κανονικά. Πάμε να δούμε τι λένε οι καθηγητές διαιτησίας για αυτήν την φάση.

''Τέλος, ορθώς μέτρησε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ. Η μπάλα χτύπησε πρώτα στο γόνατο του Αραβίδη και μετά στο χέρι του. Δεν είχε πρόθεση ο παίκτης".'' soccerplus.

''Σωστά μέτρησε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ, καθώς ακόμα κι αν η μπάλα ακούμπησε το χέρι του Αραβίδη (μετά από την κόντρα στο γόνατό του), ο παίκτης δεν είχε πρόθεση να την βρει. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη φάση, που δεν αποσαφηνίζεται με ευκολία ούτε από το ριπλέι.'' sdna

Αυτά είπαν οι σχολιαστές και πρώην διαιτητές για την φάση του τρίτο γκολ της ΑΕΚ.

Πάμε να θυμηθούμε τι έλεγαν για το περσινό γκολ του Ιντέγιε.


Όπως βλέπετε στο 0.25 η μπάλα χτυπάει στο γόνατο του Ιντέγιε και κατόπιν στο χέρι του,προτού καταλήξει στα δίκτυα. Για να δούμε όμως για αυτήν την φάση τι λέγαν πάλι οι ''καθηγητές'' διαιτησίας.

"Αρχικά θέλω να πω, ότι η διαιτησία του Μήτσιου βοηθά τη γενικότερη συζήτηση περί αναξιοπιστίας του ποδοσφαίρου. Σε ότι αφορά το ματς, κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, γιατί η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ιντέγε και έτσι αποκτά πλεονέκτημα ο επιθετικός.Την ευθύνη την έχουν τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός που έβλεπε κάθετα τη φάση'' soccerplus.

''Ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε πως στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού υπάρχει παράβαση του Ιντέγε, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός βρίσκει την μπάλα με το χέρι και από τη στιγμή που υπάρχει συνέχεια με αποτέλεσμα το γκολ στη φάση, θα έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ της Βέροιας, με την ευθύνη να βρίσκεται και στον πρώτο βοηθό.'' sdna


Έτσι λειτουργεί η προπαγάνδα στην Ελλάδα σε ότι αφορά την διαιτησία,αυτοί είναι οι περίφημοι σχολιαστές των επίμαχων φάσεων που σχολιάζουν κατά το δοκούν,τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου